Lillegull Emily sover godt i vugga si

Kjære jenta vår,

Vi forsøker så godt vi kan å være positive og sterke. Og ikke bli nedfor når du har dårlige dager. Men det er ikke lett å holde humøret oppe når stormperioden ikke gir deg en dags pause engang. 90 anfall siste døgn og mye oppkast. Litt feber imorges og ikveld. Høy puls mesteparten av dagen. Men når du faller til ro og sovner, går den heldigvis ned til mer normalt nivå. Du sov godt på morgenen, og et par timer av gangen tidlig ikveld – det var virkelig godt for deg å få litt ordentlig søvn sammenhengende. Ellers har det gått slag i slag med kramper. Gråten har kommet enda tydeligere frem idag ved de kraftigste anfall. At vi blir litt slitne er en ting, men vi kan bare forestille oss hvor sliten du må være…Vi føler så inderlig med deg Emily, og kunne ønske så inderlig at vi kunne gjøre det bedre for deg. Men Mamma og Pappa er hos deg, og vi skal passe på deg. Det var ikke så mange kramper i natt, håper natten i natt også går noenlunde greit for deg. Sov godt lillevenn-vi elsker deg.

Slik ligger du og sover nå for natten

2 thoughts on “

 1. Kjære Åshild!
  For en fantastisk måte du formidler dine tanker og hvordan tiden har vært siden lillgull Emily ble født!
  Du skriver så inderlig og jeg kan føle kjærligheten lyser ut av hvert ord du skriver. Føler så med dere og beundrer dere for denne åpenheten dere viser.
  Man kan ikke forestille seg hvordan det er å ha et så sykt barn, men jeg skjønner at lillegull Emily er omgitt av en enorm kjærlighet fra alle rundt seg.
  Og håpet—-det vil alltid være der!
  Klem fra Heidi

  Liker

 2. Kjære Heidi,

  Tusen takk skal du ha. Ja håpet det vil alltid være der. Det kan ingen leger eller vitenskap ta fra oss…takk for all omtanke og gode ord. Det varmer sånn og hjelper oss gjennom dagene.

  Klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s