En god formiddag

Morgenen startet med en skikkelig bubbe-bleie, og da var det ei jente som sa fra ja! Da var det «jeg vil ha ny bleie skikkelig skrikgråt». Godt for Mamma med slike «beskjeder», godt at hun sier ifra så tydelig. Det er en annen form for gråt enn «smertegråten».

Så ble hun etterhvert litt mer urolig utover formiddagen, fant ikke helt roen. Men ble så tilfreds hver gang jeg tok henne opp og gikk med henne. Eller satt med henne på fanget. God jenta 🙂 Etterhvert fant vi frem kuledynen, og nå har hun sovet godt igjennom formiddagsmaten liggende oppå kuledyna igjen. Vi bruker ikke denne hele tiden, variasjon er vel stikkordet. Om natten når hun sover oppe hos oss, pleier hun å ha den over seg. I natt hadde hun nattevakt igjen, litt varmere i stua i himmelsenga hennes, så ikke alltid hun har den der.

Veldig godt med en god nattesøvn igjen 🙂 Selv om man ikke alltid får somlet seg i seng til «rett tid», så er det noen timer «gullsøvn» likevel helt ubeskrivelig godt. Man har mye mer energi neste dag. Og det kan virkelig komme godt med. Fire jenter i forskjellige aldere krever sitt, og da når minstejenta er alvorlig syk-ja da kan det være mang en prøvelser i en hektisk hverdag. Emily hadde vært litt urolig fra kl. 05.30, godt å ha nattevakten Aina`s fang å kose. Ellers ingen krampeanfall på over 2 uker nå (!), «kun» epileptisk aktivitet slik hun pleier innimellom. Synes den har avtatt litt på dagen nå også, men det kan være pga. den nye medisinen.

For helgen ble ganske fin tross alt for Emily, takket være-tror vi- den nye medisinen Chloral Hydrat. Litt mindre ubehag litt mer sjeldent. Og hun lar seg trøste ved at vi løfter henne opp, stryker henne og/eller bærer henne. Er så godt når hun responderer på slikt. At hun merker at vi er her og er der for henne 🙂

Ellers så fikk Victoria endelig prøvd sine ski igår i hagen 🙂 med en stolt pappa (og snømannen) Nikita spilte en av de onde stesøstrene i «Askepott og Lillemus meg» på Kulturskolen 37 igår, og Rebecca hadde konfirmasjonsprosjektfremvisning på kvelden i Horten Kirke. Emily koste seg hjemme sammen med Pappa, mens jeg fikk sett begge jentene i aksjon 🙂

Ergoterapeuten til Emily var innom her idag. Snakket om vogn og bilsete for Emily. Skal sjekke ut litt forskjellig, hva som kan være best for Emily. Og hva som kan være mest praktisk for oss i hverdagen. Enten litt støtteputer i den søskenvogna vi har, eller ny «vanlig vogn» eller søskenvogn. Vi er utrolig takknemlige for all hjelp til slike praktiske ting 🙂 Norge er et godt land å bo i!

2 thoughts on “En god formiddag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s