I barnehagen

 

I ettermiddag hadde vi avtale med Nordskogen Barnehage hvor både Emily og Victoria har plass fra 1. august. Det var så godt å få endelig vært der. Hørt så mye om denne barnehagen, masse positivt. Og besøket forsterket bare alt det positive vi har hørt før. Vi fikk mye info, vi fortalte endel om Emily og vi ble vist rundt. Emily vil være på den forsterkede enhet, Bia, men med samme inngang som den avdelingen Victoria vil høre til (Humla).  Det var ytterligere to avdelinger der, men alle var litt rundt omkring og ble kjent med alle de ca. 60 barna på hele barnehagen. Emily vil også være sammen med andre friske barn enkelte ganger. Både at hun er med dem, og at de  kommer til henne. Fordelen er at Emily kan være litt skjermet når hun trenger det, ha sin sengeplass der og få all fysiotrening og oppfølgning. De hadde også et utrolig fint sanserom, som vi tror Emily vil elske etterhvert.

I formiddag drakk Emily 50 ml. infatrini («sonde-melken») fra flasken av avlaster Aina! Hun har jo sugd bedre og bedre siste dager, det er så godt! Smokken har også vært god i dag for henne 🙂 Hun har i ettermiddag og kveld kost mye med kusine Mari og storesøster Rebecca, da vi andre var opptatt i hagen med å få opp x antall trær og andre buskevekster…1000-takk til kjære bror og kone som alltid stiller opp, og attpåtil med lastebil og kran!

Imorgen er det bl. a. blodprøve av Emily, «speil» av epilepsi medisinen Keppra. Legen syntes før påske at dosen er noe høy, slik at vi får sjekke igjen hva som er grei dose for henne nå. Vi rakk det ikke før påske, men vi kan ta dette hos fastlegen så det går jo greit. Så ser vi frem til trilletur på ettermiddagen, til en ny treningstime hos fysio på helsestasjonen. Gleder meg til Emily får vist hvor sprek hun har blitt iløpet av påsken!

Under følger en bildeserie fra påsken 🙂 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

3 thoughts on “I barnehagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s