Tre måneder uten krampeanfall

Idag er det tre måneder siden siste krampeanfall! Helt utrolig godt for vårt Lillegull med en slik laaang pause! Og idag har vi vært på kjøretur, hentet «bil nr. 2» 🙂 Det skal bli godt å være litt mer fri, og ha mulighet til å bruke bilen på dagtid for Emily og meg. Selv  om vi fortsatt kommer til å trille mest, og være mye hjemme.

Så idag fikk Emily «prøvekjørt» bilsetet for første gang! Det gikk veldig fint! Hun satt så fint 🙂 Her på bildet ser det ut som om hun sitter veldig rett synes jeg, men hun ligger egentlig ganske mye bakover. God plass for henne, og god støtte. Og det beste: Kan svinge bilsetet mot meg når jeg skal sette henne inn i bilen 🙂

Forrige natt sa nattevakten at Emily gjorde noe nytt. Hun «kastet» hodet litt på skrå bakover, flere ganger etterhverandre i søvne. Vi så det samme noen ganger under dyp søvn i går ettermiddag. Det er nok tydelig aktivitet, akkurat som når hun «ruller» med øynene. Men så lenge krampene er borte, så er vi så glade. Det er de som gjør Emily totalt utslitt. Nå har hun riktignok ikke sovet så mye som hun pleier de siste dagene, verken på natten eller dagen da hun har sovnet sent på kvelden og sovnet sent på dagen. Men det blir bare spekulasjoner i å si at det skyldes at det er mer aktivitet i hjernen hennes.

Emily fikk kost seg i flere timer med avlaster igår ettermiddag, selv om hun sov mye. Hun sovnet ikke på formiddagen slik hun pleier. Litt typisk da…Jeg fikk gjort litt ærender i byen, og senere besøkt morfar på sykehjemmet sammen med Victoria og Nikita. Godt å få vært der en liten tur, da han reiser hjem igjen idag allerede etter 14 dagers avlastning.

Rebecca har sin siste dag i sin arbeidsuke på Morris i Tønsberg, Nikita skulle spille golf i gymtimene idag (slik har det blitt i 2011! GØY!)og Victoria skulle på strandtur på et lærlingsprosjekt med barnehagen. Igår var det fotografering i barnehagen 🙂

Emily og jeg skal kose oss litt hjemme nå før vi senere i ettermiddag skal på helsestasjonen, på fysiotrening igjen. Det blir gøy 🙂 God helg til dere alle trofaste følgere!

I et av de mange herlige antrekkene Emily fikk til sin første fødselsdag, fra kusine Karine 🙂

One thought on “Tre måneder uten krampeanfall

  1. Åh, se så fornøyd hun er om dagen. 🙂

    Det vises helt tydelig at hun har det fint nå. Hun kommer til å smile igjen, det er jeg bare helt sikker på. Er like før ser vi. Er så glad jeg Åshild, for at Emily og dere har hatt så mange måneder uten kramper. For en utvikling hun har hatt denne tiden hadde ikke vært mulig uten «pause».

    Så fint som hun sitter, både i stolen og i bilen. Takk og lov for at det finnes slike hjelpemiddel, som gjør det enklere i hverdagen for dere. Mye nytt å forholde seg til og innstille seg på, men gir så utrolig mange flere muligheter. Tenk at hun skal begynne i barnehagen til høsten. Kan tenke meg til at både Emily og Sofie får det fint der.

    Mange mange klemmer fra Marwin og Bente som følger med dere, selv om vi ikke får kommentert så ofte. ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s