13 måneder gammel

 Tenk idag er Emily 13 måneder, en måned allerede siden sin første fødselsdag 🙂 Ingen baby lenger…På bildene her har Lillegull på seg et par av de herlige antrekkene hun fikk til sin 1 års dag.

Igår fikk Emily smake på baconpostei (i mangel på leverpostei) og 1/4 brødskive gikk ned som bare det! Med litt vann å svelge ned med 🙂 Hun har jo tross alt seks tenner nå!  Hun elsker blåbær til mellom mat eller desær, pære er også godt…alt uten sukker så klart. Fra Småfolk og Nestle 🙂 Er så gøy å kunne introdusere nye smaker for henne. Og krem, ja det er smakte ekstra godt til søndagsdeserten 🙂

Emily våknet før kl. fem imorges, lys våken. Sugde så veldig på smokken, men den spratt bare ut og hun slo seg ikke til ro. Det var nok melk hun ville ha ja! Men idag har vi en lang dag foran oss med masse ærend, mange tlf. og trening utpå ettermiddagen. Så like greit å stå tidlig opp 🙂

 Hadde en god treningsøkt fredag ettermiddag, men var litt urolig. Hodet var litt aktivt, mye frem og tilbake. Siden lørdag har det heldigvis vært «vanlig igjen». Har ikke sett mer av dette at hun kaster hodet bakover i søvne. Epileptisk aktivitet. Spennende å høre om neste nattevakt ser det. Er nok mest på natten under dyp søvn evt. Men når hun sover dypt på dagen, kan jeg se at hun ofte smiler i søvne. Hadde hun ikke vært alvorlig syk, hadde man tenkt at det bare var drømming. Små gjør jo slikt. Nå velger jeg også å tro at hun også drømmer altså! Men at øyerullingen og andre «rare ting hun kan gjøre i søvne» er nok noe epileptisk aktivitet.

 

Emily har ikke brukt skinnene siden fredag, fordi de begynte å gi henne sår på innsiden, nedenfor tommelen. Skal snakke med ortopeden idag, og håper han kan finne på noe lurt. Det er en vond «søm» der hvor hun blir sår. Hun har jo så ømfintlig hud også. Så vi må «kle» noe myk filt el. på innsiden. Synes likevel hun er noe mindre spastisk, men det varierer også fra time til time, fra dag til dag. Håper dagen idag blir enda en god dag for deg, vårt kjære Lillegull!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s