Tverrfaglig kontroll

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Idag er det en stor dag for Emily og oss: Tverrfaglig kontroll på Habiliteringstjenesten på Solvang. Vi har vært på det en gang før. Da kommer hele teamet til Emily her fra Horten med begge fysioterapeutene, ergoterapeuten og helsesøsteren. De jobber så tett med Emily og oss, så naturlig at de er med. Samt teamet rundt Emily  på Solvang, med hennes faste lege, sosionom,spesialpedagog og fysioterapeuten der. Vi gleder oss til å fortelle om den fine lange perioden til Emily og å «vise henne frem» 🙂

Vi skal også innom ortopeden idag, for å få tilpasset skinnene bedre. Emily sovnet allerede kl. 21 igår kveld, helt utrolig godt-for henne og oss! Hun våknet ved 03 tiden, men da hadde hun bubbet så det skjønner jeg godt!

Det var en god treningsøkt hos Gun igår, selv om hun ikke var helt fornøyd. Hun var nemlig sulten, og sa tydelig ifra! Så da ble det en melkepause med flaska, hun slukte jo det i seg på et blunk så vi kunne fortsette treningen 🙂 Og de siste dagene har Emily brukt Victoria`s «gamle» vogn, da hun har sluttet  sove i barnehagen. Det er en ny opplevelse å trille en «enkel vogn» (sportsvogn) med Emily, vi har jo alltid brukt søskenvogn. Den nye søskenvognen er super, men det er klart veldig greit å ta den enkle når jeg bare har med ei av småjentene 🙂 Bruker innsatsene vi har fått for ekstra støtte og comfort for Lillegull, passet så fint i den vogna også og det kan vi bare flytte frem og tilbake.  Og det var jo «piece of cake» å gå oppover Prestegata med sportsvogna!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s