Sommeren er her :-)

Igår nøt småjentene og jeg været i herlig lang trilletur på diverse ærend. Victoria fikk en ny sommerhatt, vannflaske, veske og herlige ankelsokker 🙂 For første gang likte hun å være på shopping! Hunelsket det 🙂 Fikk printet ut passbilder hos en liten lokal printbedrift. Fikk vært på politistasjonen og stått i kø i over en time med x antall  andre stoe familier som trengte pass…Vi tenkte at folk hadde reist bort for langhelgen, men neida , på «alles fridag» var det flere som gjorde nødvendige ærend. Vi er så fornøyde med den nye søskenvogna! Begge småjentene får lett skygge, da kalesjen kan trekkes ganske så langt ned.En virkelig praktisk vogn, samtidig som den er god å trille.

Bomtur ble det til fastlegen på morgenen, Emily skulle ha tatt en blodprøve (speil av keppra medisinen, den vi har trappet ned på siste par uker) men det var ingen der til å ta det før på mandag. De forsøkte seg igjen med å si at vi måtte reise til sykehuset for å ta det…Men da jeg sa som Emily`s lege hadde sagt: «Da er dere det eneste fastlegekontoret i Norge som ikke tar det»…Da ble rekvisjonspapirer gjort ferdig omgående, og vi kan komme innom mandag morgen 🙂 Emily må være fastende (ikke ta morgenmedisinene) så det er så plundrete når vi ikke får det til når vi har satset på. Men fastlegen til Emily tar så raskt affære bestandig, utrolig dyktig, imøtekommende og effektiv.

Igår kveld fikk Emily Melantoni sammen med kveldsstellet. Og jammen så sovnet hun før kl. 20! Tror ikke det var tilfeldig, hun har ikke sovnet så tidlig siden i fjor sommer! Melantoni skal hjelpe til å regulere søvnrytmen. Kvelden før sovnet hun ikke før nærmere midnatt…I natt våknet hun i 4-tiden, men sovnet etterhvert på brystet mitt. Hun illskriker ikke akkurat, men endel «klynking» og klaging stakkar. Det ble også en biltur til Holt t/r torsdag, og nå sitter Emily så rolig og fint i setet sitt. HERLIG 🙂 Victoria er forkjølet, håper ikke hun smitter lillesøster…Vi kan jo håpe 🙂 En herlig lørdag til alle Emily`s følgere!

På årets første virkelig herlige sommertrilletur!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

4 thoughts on “Sommeren er her :-)

 1. Håper de får tatt blodprøvene fint på mandag. erfaringsmessig er de ikke like dyktige på små barn som på sykehuset, men vi har alltids fått nok til et speil.

  Håper melatoninen fungerer, bare vær obs på at virkningen kan bli borte etter en stund slik at det må enten økes eller en pause til.

  God sommer, fint dere har hatt en knall sommerdag, det har vi også.

  Liker

  • Takk for det! Det gikk ganske bra tross alt! Nå har de «alltid» slitt med årene til Emily, selv på sykehuset…Takk for tips om melatoninen-vi får forsøke oss litt frem..God sommer til dere og håper at go`gutten din har det greit om dagen 🙂

   Liker

 2. HEI. Supert med mageknappen på plass, håper det går greit, ingen infeksjon ol. Nå vil jeg gjerne komme en tur snart. travelt nå med avslutninger her og der, var på foreldremøte i bhg. i går, vet nm i helga. Det var toppers:) Mange klemmer til Emily, Victoria, Nikita og Rebecca, Lorns og deg

  Liker

  • Går så greit med knappen-litt mer sår ved stell men det er kun bitte litt-ikke mer enn det var en stund med peg`en så det går seg til med rett krem og olje 🙂 Håper dere får kost og slappet av på vannet i helga etter en travel tid i det siste-vi sees snart vet du 🙂 hils alle dine-god klem

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s