Knappen på plass

Så var endelig dagen kommet hvor peg`en ble tatt ut, og knappen satt inn 🙂 Det gikk ganske greit, selv om Lillegull skrek noe veldig akkurat i det peg`en ble dratt ut. Smertestillende rundt hullet, og 250 mg stikkpille (og hun får egentlig bare 125mg, men ble bedt om å gi dobbel dose idag)da vi reiste hjemmenifra-vel det roet ikke Emily ned nok tydeligvis. Tøffe jenta vår, hun er så «vant med smertestillende» tidligere at det skal endel til. Men så har hun vært litt sutrete idag. Blitt ganske så tett og forkjølet igjen. Smittet av lille storesøster, det tok jo bare et halvt døgn…

 Jeg fikk prøve meg, og satt den nye knappen nedi «hullet» – visj-det gikk kjempefint! Kjekt å ha gjort det selv, da man før eller siden må gjøre det. Knappen kan bli ødelagt. I tillegg så skal den jo byttes innimellom. Ekstra knapp og utstyr er bestilt, slik at vi har med ekstra til Hellas. Hvis noe skjer med den, er det ingen tid å miste. Ny eller eksisterende må på plass igjen omgående. Veldig praktisk med å slippe denne slangen under klærna. Nå ser knappen slik ut:

Nå spiser jo Emily fortsatt all maten «selv»-tom. alt vannet hun trenger iløpet av en dag går ned på flaska 🙂 også medisinene 🙂 MEN Melatonin som vi akkurat har begynt å bruke i et forsøk i å regulere døgnrytmen/at hun får sove, må vi gi via knappen. Og når vi skal til Hellas blir det nok endel ekstra med væske som må inn der også, pga varmen.

Tidlig i morges var vi på legekontoret og fikk tatt speil/blodprøve av medisinen keppra. Emily illskrek da også, smokken datt ut hele tiden og hun veivet med armene…Ikke alltid like lett å tappe blod på disse små, og spesielt når Emily spente seg litt. SÅ det stoppet opp litt, som det gjerne gjør på Emily. Får håpe likevel det var tilstrekkelig med mengde, i verste fall tar vi bare en ny om en ukes tid. Det var veldig kjekt å endelig få gjort det hos fastlegen, en mindre tur til sykehuset på morgener. Og neste gang ligger «alt klart» av papirer, slik at vi bare kan dukke opp. Kanskje kjekt med en telefon først da, sånn for sikkerhets skyld…

Emily har hatt igjen en fin helg. Vi voksne har slitt med nattesøvnen, virker som om Melatnin går ut etter ca. 9 timer…Igår kveld fikk hun den først når vi la oss, og da sov hun godt gjennom natten. Nestre triks blir å gi halve dosen kl. 19, og resten når vi legger oss. Fikk ikke forsøkt det ikveld, da hun sov fra 18-21.30, kun sovet en halv time før idag. Sliten, trøtt og nok litt ubehag etter dagens hendelser.

Kl. er nå 23 og satser på at Emily sovner snart igjen…Snart en time siden Melatonin ble gitt, og den pleier å «kicke inn» etter en time. Ellers så kommer dette etterlengtede smilet nærmere og nærmere…Hun gjør et eller annet med munnen iblandt, og du som hun kikker på meg når hun får flaske! Det er så godt å møte øynene hennes, det er så ubeskrivelig godt å føle at hun ser på mamma`n sin.

Sov godt Lillegull-Vi elsker deg sååå mye-håper du får en god natts søvn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s