Herlige Hellas…

Emily nyter late dager med oss i Hellas 🙂 Hun har blitt ekstra glad i vannflaska si, og det er jammen godt når det er rundt 30 grader 🙂 Emily koser seg i skyggen-enten i vogna, på fanget, i sofa`n ute, i senga på rommet eller i det røde setet sitt (thumble formèn) Hun tok god lur både igår og idag, noe Victoria også har gjort. Lille storesøster er fremdeles ikke helt i form, men det går overraskende bra selv om. Litt mer matlyst idag, men vil stort sett kose vogna…Badet såvidt igår, og ville gjerne bade idag men det ble mest utenfor bassenget. Litt sutrete, og ubestemmelig om hva hun vil…Håper Victoria kommer seg i løpet av natten, da hun virker litt  bedre nå ikveld 🙂 Men takk og lov for søskenvogna, vet ikke hva vi hadde gjort uten den…Begge koser seg i den 🙂 Og Emily er jo så frisk som hun kan bli, ingen forkjølelse, ikke noe tett, ikke noe host…bank i bordet 🙂

Flyturen gikk overraskende bra, tross litt vel ofte setebytte for Vctoria`s del…3 timer og 20 min. gikk likevel så raskt det kan gå for en storfamlie. Emily likte ikke noe særlig å være i baby bjørn bæreselen, ved på-og avstigning. Mulig tilfeldig, da hun har likt den da vi forsøkte den hjemme i stua…Men hun var helt stille på flyet, og sov vel en time. Lite venting på flyplassen, og rett inn i hotellets minbuss som brukte kun et kvarter til målet. Kjempefornøyd med hotellet, herlige store rom, pent og rent, passe med underholdning både dag og kveld og all inclusive maten er super 🙂 Variert og mangfoldig. Det eneste å utsette på er at det ikke er noe mat tilgjengelig mellom 10 og 12.30 samt 17.30 og 19.00-he he…Det er mat i ett sett, og drikke og is non stop 🙂 Dette har bl.a. ført til at den herlige greske maten har gitt mor matlysten tilbake 🙂 Elsker ordentlig fresk gresk feta ost med olivenolje! Masse oliventrær i hagen til hotellet, sitrontrær også i nærheten.

Igår kveld sjekket vi ut Tsivili «by»-kun 15 min. trilletur, masse restauranter og touristbutikker. I ettermiddag tok vi taxi  inn til Zakynthos by, kun 5 min. kjøring og litt shopping ble det på alle jentene 🙂 På dagen er det soling og bading som gjelder på de store jentene 🙂 Emily forsøkte seg i bassenget igår, men hun likte ikke det gitt. Men hun er i overraskende god form, og gråter bare hvis hun blir overtrøtt og kke finner roen. Frem med flaska da, og da sovner hun som oftest med en gang 🙂 Nyter tiden sammen alle seks og gleder oss over flere gode varme dager i vente:-) 🙂 🙂

5 thoughts on “Herlige Hellas…

 1. Hærlig lesning ❤
  Dette er bare så vel fortjent. Unner dere den beste turen ever! Blir så glad så glad, for at Emily er i så god form, dette blir en minnerik opplevelse for dere alle. God bedring til lille storesøster. Håper det går fort over, så også hun kan nyte ferieturen fullt ut.

  Stor klem.

  Liker

  • Å takk for det Jorann! Og tusen takk for alt kos med Victoria! Vi fikk ikke vært så mye sammen-tiden gikk så fort-men Victoria ble jo så godt kjent med deg og det var veldig stas!! Hun strålte opp hver gang hun så deg! Vi skulle gjerne vært lengre i herlige Hellas…tusen takk for at du stakk innom bloggen!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s