Hos ortopeden igjen

Idag har vi væt hos ortopeden da skinnene til beina var ferdig til prøving 🙂 Litt småjusteringer ble gjort, og de sitter nå perfekt. Vi skal prøve å bruke dem en halv time hver dag, slik at Emily blir litt vant med dem. Disse skal hun så bruke hovedsaklig når hun trener i ståstativet, både i barnehagen og hjemme. Emily har jo spist så godt og lagt på seg siden avstøpningen for vel tre uker siden. Så har avtalt allerede ny avstøpning til nye skinner i begynnelsen av september. Da kommer ortopeden til barnehagen, er så skjønt med så tett samarbeid mellom dem samt fysioterapeutenen 🙂 Ståstativet skal være på plass til barnehagestart.

Fysio Gun var med oss til ortopeden, og Emily ga fra seg flere smil på hennes fang. Herlig 🙂 Spesielt når Victoria nærmer seg.

Idag var Lillegull med ut og spiste sitt første middagsmåltid på terrassen i sommer 🙂 Vi andre grillet 🙂 Ellers så var Emily med oss til morgen idag på et møte hos NAV, sammen med Emily`s ergoterapeut. Hun sovnet like før møtet startet, og våknet idet det var over etter en halv times tid. Bra timing 🙂 Fikk litt info mht. til hvis vi evt. skal søke om tilskudd til  «kassebil» til Emily. Litt vanskelig å tenke så langt fremover nå, men på sikt må vi ha en stor bil. Pr. idag får vi jo bare med vogna. Det går ok for nå, men det begrenser også da hvor praktisk det er å være borte mer enn et par timer. Emily blir tyngre og mer vanskelig å håndtere ettersom tiden går. Når hun etterhvert kommer til å bruke rullerstol, kan man jo da trille helt inn på bilen, mindre løft og mindre belastning på armer, skuldre og rygg…Og skal vi på besøk lengre enn et par timer, så hadde det jo vært fint å hatt mulighet til å ta med stolen f.eks. Skal man bort en helg, er man hvertfall avhengig av det samt ståstativet. Og det blir jo ikke akkurat mindre hjelpemidler for Emily etterhvert…Det kan ta opptil et år eller mer fra vi søker til vedtak og bil er klart, slik at man må begynne tidlig.

Imorges våknet vi av Lillegull 04.30-og full bubbe-bleie ja! Ble så glad for at intens økning av laktulose og sviskesaft hadde gjort underverker. Men det var igjennom alt da…Ny Noa Noa pysj innkjøpt igår, men rett i kaldt vann og god vask så satser vi på at den blir som ny 🙂 Vanskelig å finne rett dose slik at det ikke blir diarè lignende-ei heller for hardt. Forsøker med 1 ml. pr. gang mindre idag, med håp om at det vil bli mindre rennende da. Uansett-systemet fungerer fortsatt!

Så ble det sen lur igjen idag…fra 17-19, vært litt sånn siste par dager, håper vi kommer ut av den rutinen…Uansett er det godt for Emily at hun får en såpass lang lur, selv om man kunne ønske den var på formiddagen. Dagens lyspunkt idag er atskillig flere smil gjennom hele dagen! Vanskelig å få knipset i det sekundet det varer, og hun har jo heller ikke hodet lenge stille av gangen-men det viktigste er at hun smiler til oss og lyser opp vår hverdag 🙂 🙂 🙂 Og bilde eller ikke, smilene fester seg i hjertene våre!!!

3 thoughts on “Hos ortopeden igjen

  1. Jeg leser og sitter bare med store smil om dagen. Er så lykkelig over at hun igjen smiler med hele ansiktet sitt. Det er fantastisk å se øynene smile, men når munnen kommer med- finnes det ikke noe bedre.

    Kan tenke meg dere er spent på barnehagestart. Det er jo en litt vanskelig overgang for oss foreldre med friske barn. Enda værre må det være med et barn som er syk, og pleietrengende. Er noe med å klare slippe fra seg ansvar og tankene. Fra hele dagen å ha det fulle ansvaret, til plutselig mange timer på dagen skal være uten henne. Vil vel gå greit etterhvert, men tipper det tar tid å klare slappe helt av og fokusere helt på andre ting.

    Savner dere, må få til å treffes snart igjen.

    Klemmer fra Marwin og Bente

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s