5 måneder uten krampeanfall

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Det var jammen godt vi hadde nattevakt i natt, da Emily hadde vært våken fra 01-04. Lillegull ville nok holde Heidi med litt selskap…Hun hadde vært forholdsvis rolig, men lagd litt lyder-slik at vi hadde nok våknet av Emily om hun hadde sovet hos oss. For få uker siden, var det jo på dette tidspunktet hun våknet. Slik at det kan variere litt om når hun våkner på natta. Nå er det to uker siden sist vi hadde nattevakt, og innimellom så lurer man jo på: «hvor lenge har du ligget der våken da Emily?» Men vi vet nå at hun sier ifra ved ubehag, ved bubbing og sult, slik at om hun nå ligger litt våken og stille uten at vi merker det, så har hun hvertfall ikke vondt.

Tenk nå har fem måneder gått siden sist gang Emily hadde krampe. For hver måned som går, så blir det fjernere og fjernere. Må nesten tenke meg virkelig om for å huske hvordan anfallene utartet seg. Man ville jo tro at de hadde brent seg fast på netthinnen, med tanke på at de var en del av Emily`s hverdag de ti første månedene av hennes liv. Selv om anfallene var forskjellige, så var de jo alle mer eller mindre kraftige. Tror jeg ikke har fortrengt de vonde krampene, men det er vel det at jeg ikke har gått rundt og tenkt så mye på dem…Det var ille å se Emily gjennomgå krampene, selv om det ble litt lettere å takle for hver krampe som kom. Men selv om det på det verste var 100 kramper i døgnet, ble vi aldri helt vant til det.

Den utviklingen Emily har hatt siden krampene og oppkasten forsvant, er for oss enorm. Fra å sove nesten hele tiden, fra å være helt hypoton, fra å ikke ha blikk kontakt med oss-til å være masse våken, sprelle med ben og armer samt at hun kan holde blikket litt-kan løfte hodet med litt hjelp under trening og lek-aker seg litt «rundt» i ryggleie-og sist men ikke minst SMILER TIL OSS 🙂 🙂 🙂 DET ER JO FANTASTISK! Måtte fremgangen bare fortsette og fortsette i lang lang tid fremover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s