En herlig strandtur

Idag har småjentene og jeg kost oss hjemme, siste dagen før barnehagestart. Trillet tur til byen, gjort noen ærend. Victoria elsker shopping nå så det er litt gøy 🙂 Handlet klær på salg for neste sommer for begge jentene 🙂 Victoria har også kost seg i bassenget på verandaen, og Emily slo til med 3 timers formiddagslur idag!  Kan ikke huske sist gang hun sov så lenge…kanskje hun begynner å like bedre å sove i vogna ute i frisk luft 🙂 I det siste har det vært max en time, bortsett fra en dag hun sov to timer da avlaster var her.

Igår fikk vi vært på stranda med Emily.  Victoria og Pappa var på stranda fredag, men igår var det endelig Emily`s tur også. Vi koste oss på Løvøya i flere timer på ettermiddagen, sammen med tante og kusine. Det var veldig kos 🙂 Victoria hadde storkost seg hos dem i helga. Godt med tid for oss begge sammen med lillegull. Men jammen godt å få gullet hjem igjen også! Aldri det samme når barna er borte, selv om begge parter har gått av det iblandt. 

Det gikk overraskende greit med Emily på stranda, hun hadde det så fint i skyggen under cola-parasollen 🙂 Og det var vel tredje dagen på rad for Victoria på stranda 🙂 HERLIG MED SOMMER!

Man kan kanskje tro at Emily virkelig ler ut ifra mange av bildene, der hvor hun smiler noe veldig. Men hun gjør ikke det. Ville bare få skrevet det, så bloggfølgerne ikke føler seg «lurt» 🙂  Noen latter har ennå ikke kommet, men det er stadig noen nye lyder synes vi. Hun smiler så VELDIG, så snur hun hodet samtidig som regel, ganske så brått og plutselig. Så det er ikke alltid like lett å kapre blinkskudd. Føler jeg liksom ikke kan få tatt nok bilder. Men hun er vel den mest fotograferte 1-åringen…Vi gikk til innkjøp av nytt videokamera her i ferien, da det gamle streiket for en stund siden. Vi har nesten ikke fått filmet noe av Emily, inntil nå nylig. Det er så viktig at vi nå får gjort det, i tillegg til bilder. Samle minner, bilder og film…men samtidig forsøke så godt vi kan å leve i nuet. Victoria gleder seg til barnehagestart imorgen, mens Emily skal kose seg med avlaster Aina i morgen 🙂
Emily har hatt på seg denne herlig kjolen idag, kjole som Mimmi heklet til Nikita ogs som flere barn har brukt ❤ Den er så lett og luftig i sommervarmen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s