Bodysuit

Idag fikk endelig Emily sin «bodysuit» i lycra tilbake! Den har vært i England en tur for omsying, da den var litt stor under første prøving for noen uker siden. Den sitter ganske så tight, men det er jo det som er meningen. Egentlig helt perfekt 🙂 Lillegull skal bruke den hele dagen, og den skal forhåpentligvis hjelpe noe med hennes tonus. At hun kan bli litt sterkere i kroppen. Kun bleia under, så vi satser på at hun bubber på kvelden fremover…Kan bare vaskes på 30 grader! Utrolig! Når hun bubber så går det igjennom alt med en gang…Men det er jo lycra stoff så forhåpentligvis vil det vaskes lett av når taes med en gang under kaldt vann 🙂

I natt våknet hun ikke før 02.30 og sovnet igjen 04.30, så en ganske ok natt med tanke på at hun sov videre til nesten kl. 7. Det gjorde forresten storesøster Victoria også-første gang på leeeenge at hun sov helt til 06.55! Og første gang på lenge at vi ble vekket av vekkerklokka og ikke Victoria som roper «Mamma-Pappa-nå er jeg ferdig med å sove!»

Emily hadde en god treningsøkt med fysio tidlig imorges, vi var jammen i barnehagen til 8.30 🙂 Ei av Emily`s avlaster var også med, er så godt for dem å få med litt tips og råd så vel som for mor i ny og ne 🙂 Nå har nattevaktene også begynt med litt enkle «bøy og tøy» øvelser når hun likevel er våken om nettene, tror det også har hjulpet noe til at hun sovner litt raskere igjen. Hun blir jo trett under trening. Litt «avslappingsteknikk» med en fast hånd på brystet/magen hennes kan også gjøre henne rolig. Ikke noe av dette er noe «mirakelkur» for søvn, men det skader hvertfall ikke.

Emily hylskrek da jeg hentet henne i barnehagen, dvs. hun var rolig da jeg kom, akkurat våknet, men ble misfornøyd når mor kom…Ble bare sinna da vi tilbød middag og flaske mens vi ventet på ortopeden som kom med bodysuiten. Enda mere hyl ble det i bilen på vei hjemover stakkar…Vel hjemme koste hun seg i senga, sovnet ikke, ville ikke ha middag senere heller. Men tok igjen til kveldsmat og spiste en stor porsjon grøt med sviskemos og en teskje tran 🙂 Blid som ei sol 🙂

Ukens gullkorn fra storegull: «Syns du det er kjedelig i barnehagen Emily?» (Victoria`s spørsmål til  Emily da hun gråt i bilen på vei til barnehagen)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s