Emily i Norsk Ukeblad

Imorgen kommer Norsk Ukeblad ut i butikken,  med reportasjen om vårt Lillegull. Ei frilandsjournalist tok kontakt med oss tidlig på året, via bloggen. Etter en liten tenkepause sa vi ja til å bli intervjuet og fortelle Emily`s historie. Norsk Ukeblad er et koselig familieblad, hadde det vært et av de andre «sladrebladene» hadde det ikke vært aktuelt i det hele tatt.

Vi håper med dette å nå ut til flere der ute. Flere som har vært og/eller er i samme situasjon som Emily og oss. Andre foreldre som har fått funskjonshemmede barn, andre sykdommer og syndromer. Det er mange skjebner der ute. Selv om man ikke har barn med akkurat samme diagnose, kan man likevel ha mange av de samme erfaringene og utfordringene i hverdagen.

Og hvem vet, kanskje ei bestemor med et MPEI barnebarn vil lese dette også?  Ei mor. Ei tante. Venninne. Slektning. Tenk hvis det er flere MPEI barn der ute, flere enn de vi allerede vet om. SSE har hatt/har seks pasienter inkl. Emily. Alle er fra Oslo og Østlandsområdet. Så vi tror desverre at det kan være snakk om flere barn, som har fått denne diagnosen som vi kunne ønske «ikke fantes». Men nå er det en gang slik, og uansett hvor trist det er at det er flere som har MPEI, så har det vært godt for oss å komme i kontakt med andre. Det er en fattig trøst, men det er en slags trøst, støtte og godt at vi ikke er alene. Godt å kunne utveksle erfaringer,  kunnskap, tanker og følelser.

Her følger en skryteserie av bilder, tatt av fotografen som var her en dag i høstferien. Noen av bildene kom med i bladet 🙂  Selv om Emily ikke var i «smileform» mens hun var her, og Victoria ikke liker å bli tatt bilde av bestandig, så ble det likevel  mange koselige familie-hverdagsbilder synes vi 🙂 Og det er tross alt hverdager det er flest av…

Tusen takk til både fotograf og journalist! Tusen takk for at dere tok kontakt og ville formidle Emily`s historie, på en så verdig og fin måte  🙂

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

4 thoughts on “Emily i Norsk Ukeblad

  1. For noen koselige bilder av dere! Likte spesielt godt bildet hvor Emily sitter i rullestolen, med leken foran. Hun er så fin! Og dere var flotte alle sammen!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s