Veldig koselige tilbakemeldinger

Det går ikke en dag uten at folk kommer med koselige tilbakemeldinger om reportasjen av Emily i Norsk Ukeblad denne uken, det synes vi er veldig hyggelig! Jungeltelegrafen har tydelig vært aktiv, for på de mest «overraskende steder» har de enten visst at Emily kom i bladet, eller at de overraskende har sett Emily`s reportasje der 🙂 Vi synes det er litt rart å gå forbi bladhyllene i butikken, der er vi liksom..Hadde ikke akkurat tenkt at Lillegull kom på første side…Ser også av statistikken her på bloggen at antall lesere har økt betraktelig siste dager, og det er nok ingen tilfeldighet.

Det har vært en fin uke for Emily. Vært i barnehagen hver dag. Igår hentet jeg henne litt «tidlig» for time på helsestasjonen hos helsesøster. Victoria synes det var stor stas å være med, hun var jo alltid med når Emily var liten. Da vi var der tre ganger i uke til fysio. Hun elsket å leke både på venterommet, inne på treningsrommet og hos helsesøster når vi var der.  Vi er så heldige å ha ei fantastisk helsesøster til Lillegull, som tar oss gjerne imot til litt ekstra kontroller. Det er kos og godt synes vi 🙂 Nå er hun for stor å bli veid på denne vekta de har der egentlig, men fikk det til likevel, godt over 12 kg. og 86 cm lang. Hun følger sin kurve perfekt nå 🙂 Movicolèn har gjort underverker, bubbing hver dag nå. En ettermiddag tok hun hånda si hele tiden opp til munne, suttet litt på den. Det har jeg ventet på lenge skal skje! Hun er mer tålmodig i mageleie. Sterkere hode»kontroll» (fremdeles «begynnende hodekontroll» men klart mye sterkere enn bare for få uker siden!) HERLIG!

Denne bilderamma er denne uka`s prosjekt til mor 🙂 Fra Emily var helt nyfødt og frem til idag. Nå henger det over senga til Emily i barnehagen 🙂

I går ettermiddag fikk jeg en etterlengtet liten shoppingtur i Hortens gater.  Utrolig hvor godt det er å svippe fort innom noen butikker og kikke litt, helt alene.  Og ikke sette foten innenfor Sjøsiden, men bare være ute i byen. Utrolig koselig, nå som julelysene er tent i Hortens gater. Vi har så koselig julebelysning her i byen! Og med adventsforeldremøte i barnehagen etterpå, så fikk jeg jammen fått litt adventsfølelse også! Det var utrolig koselig foreldremøte, med advenstsamling først slik våre barn får det hver dag fra mandag av. Gløgg og pepperkaker. Til slutt ble vi vist bilder fra barnehagestart i august og frem til nå. Både Emily og Victoria var med på flere bilder. Gøy å få et innblikk i barnehagens hverdag. Veldig koselig spesielt med denne adventssstunden, koselig å få ta del i den slik at vi kan kjenne litt på hvor fine adventssamlinger småjentene våres vil ha i ukene som kommer frem mot jul. Jammen er vi heldige som har en så fin barnehagen til de små gullene våre 🙂

Er ikke denne «saken fin?» Emily lå i denne en dag jeg hentet henne i barnehagen. Når hun ikke vil sitte i stolen, så er den et godt alternativ, hun får slappe litt av og hun får «være med de andre i leken». Husker vi ble tilbydt å søke om en slik en tilbake til i fjor sommer, jeg syntes det så ut som et skikkelig hjelpemiddel, som en handlevogn og så ikke helt behovet for en sånn…Skremte meg nok også litt. Etterhvert så har Emily fått mange hjelpemidler, og de «skremmer»meg ikke lenger. De har beriket og gjort Emily og vår hverdag lettere og bedre. Alt tar sin tid, alt er en modning. Å få et funksjonshemmet barn. Et annerledes barn. Det er en slags sorg, for foreldre, søsken, besteforeldre…Men vi har modnet, og det vil vi fortsatt gjøre. Og det viktigste tross alt er at EMILY HAR DET BRA OM DAGEN!

En god helg til alle Emily`s følgere!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

2 thoughts on “Veldig koselige tilbakemeldinger

  1. Emily er virkelig ei vakker lita jente:-) Jeg har en giveaway gående nå hvis du vill melde deg på, mener ikke å reklamere nå men kom på at premien kanskje er noe for en av de store jentene dine 🙂 Ha en fin 1 søndag i advent:-)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s