Trening med Squiggles og i saco-sekken

DSCN5726DSCN5724DSCN5722DSCN5717DSCN5715DSCN5736
DSCN5712DSCN5713DSCN5709DSCN5695DSCN5685DSCN5692
DSCN5679DSCN5677DSCN5678DSCN5689DSCN5691DSCN5697

Trening med Squiggles, a set on Flickr.

Bare litt flere skrytebilder fra helgen…Vi fant frem «Squiggles» treningssettet fra kjelleren igjen, og fant en god sittestilling for Emily i den! Og når pappa fant ut «sikkerhetsbelte» funkjsonen også, satt Lillegull riktig så godt 🙂 Dette var på ettermiddagen, hun hadde ikke så mange smil på lur da, men så likevel litt fornøyd ut. Veldig rolig og betenkt. Lurte vel på i all verden hva mor hadde funnet på nå…Med beina i kryss flere ganger og foldede hender, sukk…

«Squiggles» har flere deler, med borrelåser på alt slik at man kan bruke den på flere måter. Når hun var mindre, brukte hun den mest for å ligge på, med støtte av disse «pølsene». La vekk sittedelen ganske tidlig, hadde aldri trodd at vi fikk bruk for den…Så har den jo litt lekre Emily-farger, ikke disse typiske knall rød-gul-blå-grønn som gjerne hjelpemidlene har.

Å drikke vann fra flaske med movicol i er søtt og godt, og endelig så gikk det også mens hun satt i «panda-stolen» sin. Ellers så liker hun jo seg best i armkroken når hun drikker fra flaske.

Saco-sekken blir nå brukt daglig, har funnet den perfekte «grop» til henne i den, og hun får fulgt litt med på resten av gjengen når vi alle er i stua. Har savnet muligheten til å ha noe hengende over henne, når vi ikke er der til å «underholde» henne. Men vi har da stålamper…med utrekkbar «arm» ble det den perfekte lekestativet som gjorde at hun dultet borti lekene stadig vekk. GØY!

Og sjekk ut de nydelige «My cinnamon girl» lys rosa kjolene i herlig velour som begge småjentene fikk matchende til jul 🙂 De er bare helt herlige! Herlig å ha på, herlig å se på 🙂 Batteriet gikk tomt etter bilde nr. 1, og da ble det med det. Ikke alltid lett å få med lille storeøster akkurat på bilder om dagen 🙂

2 thoughts on “Trening med Squiggles og i saco-sekken

  1. Jeg er så imponert over alt dere deler, og på en så flott måte. Jeg ønsker ikke det litt passivie «ha ei fin uke» men det litt mer aktive «lev ei fin uke». Det tror jeg også dere gjør på best mulig måte.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s