Se hva jeg kan!

DSCN5833 by LILLEGULL2010
DSCN5833, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Lillegull fortsetter å imponere oss med små fremskritt dag for dag 🙂 Tross forkjølelse og litt feber siste dager. Allerede tirsdag formiddag måtte begge småjentene hentes i barnehagen etter vel 1,5 uke friske…Men slik er jo vinteren for disse små desverre.

Emily hadde feber tom. tirsdag natt, så sant den ikke finner på å komme tilbake etter et døgn borte slik som sist…Krysser fingrene 🙂 Lille storesøster Victoria derimot har hatt høy feber opp mot 39 siden tirsdag, men ser også til å slippe taket nå 🙂 Slapp er hun, er sliten sier hun og orker ikke stort. Liten matlyst og orker ikke leke noe særlig. Vil helst kose fanget eller se på barne-tv.

Klikk på linken under for å se litt skrytebilder før Emily fikk feber, mandag kveld denne uken. Hun er så aktiv i mageleie nå, liker seg mer og mer. Løfter hodet mer for hver gang, og høyere for hver gang. Fremdeles bare snakk om et par sekunder, så langt ifra hodekontroll, MEN veldig fremgang tross alt. Det er de små fremskrittene som lyser opp vår hverdag…

Hendene er opp mot munnen veldig ofte, eller hun utforsker og leker med hendene sine. I barnehagen en dag forrige uke mente de at hun virkelig hadde begynt å klappe selv under samling-sangstunden! Smelt! 🙂 Igår kveld virket det også som om hun fikk øye på seg selv i speilet, hun strålte hvertfall opp og hadde veldig fokus der hun lå på magen 🙂 Synet er jo fortsatt litt difused, og vi er forberedt på at hun nok kan se mindre enn det man kanskje tror. Skal til ny utredning hos øyelegen på sykehuset til mandag, det blir spennende 🙂 Men at hun så NOE der i speilet-det er det ikke tvil om i mors hjerte hvertfall!

Masse god bedring til både Storegull og Lillegull-blir «helt friske» straks igjen!

Og idag sender Emily og vi en spesiell STOR HILSEN TIL MARWIN SOM FYLLER 2 ÅR IDAG! Han ble vi kjente med tilbake til nyfødtintensiven, en skikkelig tøffing som jammen har vært gjennom mye. Les gjerne om han og hans hverdag på linken «marwinbror» til høyre på forsiden på bloggen her.

En god februar dag til alle Emily`s følgere 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s