Nytt bilsete

2012-05-22 16.07.17 by LILLEGULL2010
2012-05-22 16.07.17, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Se så fint bilsete lillegull fikk igår! Både Emily`s faste ergoterapeut og Emily`s faste kontaktperson fra Bardum as kom hjem til oss igår ettermiddag. For prøving og utlevering av nytt bilsete. Begge bilsetene som Emily (to like, i hver sin bil) har hatt det siste året, ble ødelagt nylig. Det har nok skjedd over noe tid, og siste par måneder har vi bare brukt det ene. Men like før 17. mai tok det helt kvelden…så den siste uken har vi slitt veldig for at setet skulle være stødig nok. Og siden hun også var i ferd med å vokse ut av det, så fikk hun heller et nytt som hun kan ha lenge.

Dette setet fra Thomashilfen, Recaro Sport Reha, ble altså levert fra Bardum as, de har mye fint av hjelpemidler for både barn og voksne. For de av dere som evt. er på jakt etter et godt bilsete til deres barn(som ikke kan bruke vanlige bilseter som er i handelen) og andre spesielt interesserte – sjekk ut linken:

http://www.bardum.no/produktkatalog/recaro-sport-reha-bilsete/

Det var en fryd å feste henne i dette setet i morges før barnehagen, og hun sitter sååå fint i det! Det kan også tiltes litt bakover, men så fin form som hun er i om dagen så går det helt fint å sitte «nesten oppreist» 🙂 🙂 🙂 Sterk som hun har blitt 🙂 🙂 🙂 Når man løsner beltet rundt henne, så gir det tom. fra seg en liten pipelyd! Så om lillegull skulle finne på dette av seg selv, så får vi høre det…

Tusen takk til Emily`s faste ergoterapeut og Bardum som kom så raskt og erstattet til nytt fantastisk bilsete!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s