Emily`s første premie

DSCN0294 by LILLEGULL2010
DSCN0294, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Forrige uke, noen dager før Emily hadde et langvarig anfall, så var vi på sykehuset og tok blodprøver. Victoria var også med, hun var så flink en storesesøster. Holdt leke foran Emily og pratet med henne, mens Emily gråt litt. Lillegull liker absolutt ikke å bli holdt en gang, hun liker ikke-som barn flest-at det strammer. Så før det stikker så gråter hun…

Må berømme hvor flinke de er der på labèn på sykehuset. Når armer og bein går i ett på Emily, så kan det ikke være lett å holde roen og få truffet riktig og få gjort det de skal….Men de er så dyktige, selv om det er begrenset hvor mye jeg får «samlet» Emily på fanget mitt nå som hun er så urolig.

Men både Lillegull og Storegull var superflinke. Så jammen fikk Emily sin FØRSTE PREMIE! Hun fikk en søt liten ponny, rosa og hvit 🙂 Victoria fikk en grønn sprettball (som vi har mistet x-antall ganger, god sprett ja!) fordi hun var så flink ei assistent.

Selv om Emily er annerledes enn vanlige barn, så var det så søtt av damen å gi henne en premie også. Jeg forstår de som ikke har gjort dette tidligere, det gjør jeg! Men jeg beundrer samtidig henne som ga Lillegull premie nå-som den største selvfølge i verden. Ingen spørsmål, bare hentet to premier og snakket så fint til Emily. Og mor ble helt rørt…Det skal ikke så mye til!

Bildet over her ser dere Victoria vise lillesøster sin første premie 🙂 Klikk på linken under for litt flere skrytebilder, fra en liten fotosession av småsøstrene, Emily og hennes første premie. Lillegull var i STORHUMØR igår på dagen ❤

http://www.flickr.com/photos/71813633@N06/sets/72157631656061911/show/

One thought on “Emily`s første premie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s