Lykke

DSCN0562 by LILLEGULL2010
DSCN0562, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Lykken er en fredagskveld. Med masse telys, stearinlys og kakao i koppen. Iskald cola og nypoppet popcorn. TV stille på i bakgrunnen, krypende oppi sofa`n med pledd og pc på fanget. Oppdatere seg på fb og kanskje få sjekket mailen. En herlig fredagsro i huset.

Lykken er å ha alle fire jentene hjemme samlet. Som i ettermiddag, rundt middagsbordet. Det er lykke det! Hverdagslykke ❤ på en fredag 🙂

Lykke er Lillegull i totalt avslappende posisjon på største storesøsters fang-like før middag og avreise til avlastningsfamilien. Slik som på bildet over.

Lykken er å se at hun klarer å slappe litt av.

Lykken er storesøstre som passer litt på og koser på vårt minste Lillegull ❤

Lykken er fredags-tv kveld med jentene i sitt liv. Lykken er at de ennå ikke har blitt for store å sitte litt hjemme iblant, se på Norske Talenter på tv. Utveklse synspunkter og kommentarer. Selv om det både er telefoner, pcèr og ipad blant oss…

Lykken er at lille store storesøster Victoria akkurat har fått lov til å iblant få være litt lengre oppe enn vanlig. Det er jo fredag for henne og!

Lykken er å se hennes tindrende glade øyne, når vi sammen ser på glade barn og unge som danser og synger.

Lykken er å se henne nyte en rolig lang fredagskveld hjemme.

Lykken er når hun kryper oppi fanget mitt for å kose. Det skjer ikke så ofte, så det er virkelig lykke når det skjer!

Lykken er når hun villig går rundt med sitt smågodt til sine storesøstre: «Vil du ha godteri?» Selv om det ikke er lørdag…

Lykke er at de to største reiser begge glade avgårde på kino sammen, med største storesøsters venner. Lykken er at de også kan være venner, tross store feider iblant.

Lykke i mors hjerte over at hennes barn har det bra her og nå.

Lykke er å tenke i nåtid, ikke det som har vært. Eller problemer som kan oppstå imorgen.

Lykke er å bruke tid sammen bare på de største tre.

Lykken er også å vite at Lillegull har det godt i kveld. Hos sin ene avlastningsfamilie i Holmestrand. Hun kan jo ikke ha det bedre ❤ Et døgn denne gang. Hun må jo komme hjem til Victoria`s barnebursta imorgen 🙂

Lykken er også å puste litt ut, ikke snu seg, ikke tenke non-stop, ikke sjekke hele tiden…Selv om man ofte snur seg mot senga i det man husker «å nei hun er jo ikke der». Hun er jo på avlastning. Hun har det så godt, og nå-etter snart et år med helgeavlastning borte fra oss-så klarer vi å nyte det litt. Uten så veldig mye vond samvittighet.

Lykken er å oppleve at det kommer alle til gode. Også for Emily.

Lykken er å nyte, å nyte stunden her og nå.

Lykken er å hente de store på kino ikveld når filmen sent er ferdig. Lykken er å høre fornøyde ungdommer si god natt, takk for idag og sov godt ❤

Lykke er å få dem trygt hjem.

Lykken er å gå inn til lille store storesøster etter hun har sovnet, å bre dynen over henne og gi henne en ekstra nattakos.

Lykken er om hun sover litt lengre enn klokka halv syv…

Og lykken er at savnet til Lillegull  også er så sterkt hos oss alle.

Lykke er at hun kommer tilbake allerede imorgen. Og lykke er at innen den tid er alle kaker og forberedelser gjort.

Lykke er også å få tid til alt. Om ikke alt, så hvertfall det mest nødvendigste man trenger å gjøre. Kanskje litt ekstra i ny og ne.

Lykken er en herlig 4års-første barnebursta`feiring for lille store storesøster – og lykken er at mors følelse tilsier at vårt minste Lillegull også vil få oppleve det.

Lykke er å ikke tenke på døden hele tiden. Ikke hvert minutt eller time lenger. Den henger over oss, ja den er der. Hver dag. Det får jeg gjort intet med. Men jeg kan leve med det. Det virker «greit» nå. For det vil alltid være vår hverdag. Ventesorgen vil alltid være der, og det er så langt fra lykke man kan overhodet komme.

MEN selveste Lykken er en sterk og tøff Emily. Uten daglige anfall. Lykken er å være hjemme uten sykehus og slanger.

Lykken er å se vårt minste Lillegull ha det godt.

Lykke er at hun smiler og ler. At hun gir utrykk for hva hun føler. At hun kan spise og drikke. Bubbe. Hoste. Ta fingrene i munnen. Ta av seg sokkene. Holde på ballen sin. Rulle over til siden. Eller iblant helt rundt.

Lykken er at hun klarer å sove noen timer i strekk. Lykken er at hun stort sett roer seg på fanget vårt, selv om det til tider kan ta tid.

Lykke er den gode følelse når det man gjør iblant hjelper til at hun får slappet litt av.

Lykke er at hun koser seg!

LYKKE!!! ❤ ❤ ❤

2 thoughts on “Lykke

  1. Dette var et fint innlegg å lese på morgenkvisten ❤ er enda godt at det er så mange lykkelige omstendigheter man heller kan fokusere på i hverdagen! Det gjør godt. Må Victoria få en super feiring i dag…. 🙂

    Godt å høre at Emily er i form igjen.. håper hun også får en super feiring av sin lille storesøster…. 🙂
    God helg til dere alle!

    Liker

  2. For et nydelig perspektiv, Åshild! Å se de lykkelige øyeblikkene her og nå, gir så mye. Framfor å hige etter, eller bekymre seg over, alt vi ikke vet om framtida. Håper dere har hatt en koselig bursdagsfeiring i dag. Klem:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s