Verdens beste pappa

DSCN1186 by LILLEGULL2010
DSCN1186, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Idag fylte verdens beste pappa år, og vi har hatt en koselig rolig familiefeiring med de to minste, Rebecca og bestemor og bestefar. Vi har jo hatt stor innrykk flere ganger denne høsten med feiringer, og to søskenbarn har bursdag i disse dager så vi får prioritere «de minste» 🙂 Selv om Victoria sa når hun la seg: «kunne ønske det hadde kommet flere mennesker» – så har hun likevel hatt en super dag 🙂 To retters middag tilberedt av mor, en av pappa`s yndllingsretter. Hjertekake ++ til kaffen da bestemor og far kom. Tror ingen i huset her går sultne til sengs ikveld for å si det sånn, da det ble to litt tette måltider etter jobb/b.hage.

Kontrollen på hab. tjenesten idag var veldig bra-som alltid 🙂 Emily viste seg fra sin beste side, var så i godt humør og «turnet» på matta for legen 🙂 Det var moro at hun hadde slik en god dag, for det har det gjerne ikke vært når vi har vært der. Da går vi gjennom alt fra «a til å» rundt Emily, og det var godt også å få snakket litt rundt epilepsien og siste EEG registrering. Så ble jeg litt klokere også av svaret derfra. Veldig godt med mesteparten av Emily`s team samlet 🙂 Det som ikke var så godt var at mor hadde tatt feil av klokkeslettet og kom en halv time for sent….Men men, da har jeg lært av det og skal alltid siden sjekke lappen en ekstra gang kvelden før! (pleier jo alltid det, og har dermed registrert rett tid til avtaler før, igår kveld tenkte jeg det ikke var nødvendig…)

«Magelegen» til Lillegull fra sykehuset ringte også imorges, ang. svar på ph-registreringen. Den viste at hun har svært lite refluks, det er noe der men ikke noe som er skadelig for henne. Dvs. ikke noe som krever medisinering. Godt! Losec gjorde at hun bare kastet opp da vi forsøkte det for et par uker siden. Vi kan evt. prøve Zantac, men siden oppkasten har roet seg noe siste dager, så ble vi enige om å forsøke gaviscon i første omgang. Dette har jeg selv lang erfaring med i mine 4 svangerskap da jeg led av uutholdelig halsbrann og satt og sov med x antall puter…

Gratulerer igjen med 47 unge år til verdens beste pappa-pappa`n min! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s