Vibrasjonsmatte

DSCN1675 by LILLEGULL2010
DSCN1675, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Se hva Emily har fått! Igår kom vibrasjonsmatten som ergoterapeuten til Emily hadde bestilt til henne 🙂 Emily smiler med en gang den starter! Så har hun blitt veldig rolig 🙂 Hun bruker lignende mye i barnehagen, også i sanserommet. Blir spennende å se hvor mye glede hun vil ha av den her hjemme også, men etter to korte ettermiddager så ser det ut til at hun vil trives veldig i denne!

Blir klart spennende også å se om den kanskje kan roe henne noe ved urolige perioder. Eller om den da vil ha motsatt effekt…

Ellers så har Lillegull supre dager i barnehagen med storesøster 🙂 Har vært litt plaget med magen men etter en større «bubbesjau» igår og idag så er det mere «on track» igjen 🙂 Nettene har vært vekslende, sover godt når hun først har sovnet men har gjerne sovnet sent. Fordelen da er at hun sover gjennom natten stort sett, og ikke noe blid når nattevakten eller vi vekker henne om morgenen for å gjøre henne klar for barnehagen…Men det er vel ingen av oss som liker å bli vekket så den forstår jeg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s