Godt ansvarsgruppemøte

DSCN1978 by LILLEGULL2010
DSCN1978, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Igår morges var møterommet på loftet i barnehagen fyllt opp. Det slår oss hver gang på disse møtene, hvor heldige vi er som har så mange flotte mennsker rundt Emily og oss. Det kan gå en tanke fort gjennom hodet også i det vi skal til å begynne, i det alle setene fylles opp…En rask tanke om at det ikke er et vanlig barn vi skal samles om. Å fortelle om. Utveksle de siste måneders utvikling hos vårt minste Lillegull ❤ Og for å fortelle hverandre hvordan hverdagen er nå for Emily.

Men for et fantastisk team Emily har rundt seg. Så flotte mennesker som gjør det de kan for at Emily skal ha det så bra som mulig. At hun skal utvikle seg så bra som mulig.

Spesialpedagoger, styrer og teamleder i barnehagen, pp-tjenesten, ergoterapeuten, fysioterapeuten, spesialergoterapeuten fra hab.tjenesten, helsesøster, avlaster…Vi var 11 samlet, og i tillegg var det 2 frafall. Vi er så takknemlige for vårt lille fantastiske land, vi er så glade for vårt system. Ja, den har sine mangler, men det er faktisk mye som fungerer helt supert også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s