Sanseplater

DSCN1938DSCN1937DSCN1915DSCN1994

Sanseplater, a set on Flickr.

Lenge siden siste blogg-innlegg, desverre! Dagene er så altfor korte…men Lillegull har det veldig fint om dagen! Det er sååå godt!

Her kommer endelig bilder av noe jeg laget for en liten stund siden til Emily: sanseplater 🙂 Takket være både tips og inspirasjon fikk jeg endelig laget disse. Emily har brukt disse mest i barnehagen, og tilbakemeldingene er at hun har stor glede av dem.

Tanken er at Emily kan se og smake, kjenne og føle «leker» som andre 2 åringer leker med. At hun kan kjenne på de og gripe de, og at de ikke faller på gulvet når hun mister grepet. Buksestrikk er genialt! Siden Emily ikke kan finne disse lekene og andre ting selv, må jo vi «bringe de til henne». Som en av platene her er det kjøkkenredskaper på, forskjellig form og materiale. En annen plate har både nøkler (favoritt) fjernkontroll, neglbørste m.m. Her er det bare fantasien og tiden til mor som er avgjørende…

Den veldig fargerike sanseplaten er med kunstgress, svamper og klut, limt fast mest med hensikt for at hun skal kjenne de forskjellige teksturene.

Victoria syntes det var veldig gøy når vi satt sammen disse. Hun delte gladelig av sine leke-kjøkkenredskaper, hun hadde jo så mye sa hun 🙂 Har enda et par plater «under arbeid» her hjemme, greit å ha noen i barnehagen og noen hjemme 🙂

En stor takk til Onkel Henning som tålmodig skjærte til platene og borret hull 🙂

http://www.flickr.com/photos/71813633@N06/sets/72157633034550327/show/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s