Tutekopp

2013-04-21 07.32.44 by LILLEGULL2010
2013-04-21 07.32.44, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr. Mamma tatt bilde av meg med mobilen mens jeg får tutekopp på fanget hennes….Så ikke akkurat «årets bilde»

Sist helg begynte vi å øve litt på tutekopp igjen, herlige Disney kopper fra Nuk, samme serie som flaskene hennes. De store tåteflaskene fra Disney er beregnet på 6mdr.+ Det var et stort steg da Emily begynte å drikke av de, kontra de første vanlige baby-tåteflaskene». Frebini`n kom jo litt raskere ut av de store flaskene, så måltidet gikk jo plutselig så mye fortere.

Så nå, sist søndag morgen, forsøkte vi med Ole Brum tute-koppflaska. Smokken er fremdeles i samme materiale som vanlig, men litt annen utforming. Treningskopp på en måte før vanlig tutekopp… Litt famlete i begynnelsen, det tok noen få minutter før hun fikk skikkelig tak.. Og som hun drakk! Det kom jo enda fortere ut av denne, men det taklet Lillegull fint! Så i ettermiddag fikk vi forsøkt igjen her hjemme, tok litt tid men jammen tok hun tak igjen! Så vi får bare øve litt fremover, passe på når hun er virkelig sulten og i godt humør 🙂

Det som også er godt er at denne er litt lettere for henne å holde «rundt», slik at hun kan kjenne på koppen mens hun drikker.

Så har vi gått ned på vannmengden i knappen på natten, nå får hun bare litt vann sammen med halv pose movicol som hun får på natten. Vi har økt inntaket på dagen, slik at vi etterhvert kan gå helt bort fra at hun får noe i knappen på natten. At det bare blir sovetid på natten….Og apropos natt, i natt holdt hun nattevakten med litt selskap fra 03.45, men likevel hatt en superfin dag i barnehagen.

Det er sååå gode dager, det er nesten for godt til å være sant. Da jeg litt «naiv» spurte legen etter at hun fikk mpei-diagnosen, om jeg var litt vel opptimistisk om jeg håpet at Emily ville spise via munnen noen gang igjen…Ja hun tok flaska igjen når anfallene ga seg, hun begynte å spise litt på skje, hun begynte å suge på smokken igjen. Vi har forflyttet oss fra babyflaske til større flaske, og øver nå på en tutekopp-flaske!

Hvem hadde trodd det for 2,5 år siden…Hvem hadde trodd at Lillegull skulle være i sååå fin form og at hun nærmer seg 3 år? HERLIG 🙂 Måtte den gode perioden vare lenge lenge LENGE 🙂

God helg til alle Emily`s følgere 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s