«Heisbefaring»

bilde by LILLEGULL2010
bilde, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Slik sovnet Lillegull igår kveld, litt av en stilling…Litt utrolig at hun klarer å slappe av og sove, med hånda oppå beinet som ikke hviler på senga!! Så etterhvert flyttet mor litt på henne da, hun sov jo så tungt…men da våknet hun så klart. «Turnet litt rundt» i en halv time før hun sutret litt og snudde ryggen til og sovnet igjen i senga si 🙂 En ganske god natt, og med nattevakt i natt også så er vi ganske så uthvilte tross etter en hektisk uke 🙂

Igår morges hadde vi tidlig besøk av tre hyggelige damer. Emily`s faste ergoterapeut, ei fra hjelpemiddelsentralen og ei fra Nav. Det var en befaring mht til tilrettelegging av huset vårt for Emily. I forhold til heis/ikke heis. Vi kom jo på et tidlig tidspunkt frem til sammen med ergo at heis ikke var hensiktsmessig her. Og det gjorde klart både Nav og hjelpemiddelsentralen igår. Det ville ikke fungert med en trappeheis for Emily. Plassmessig blir det både for vanskelig og for omfattende å sette inn en heis. Alle de som er avhengig av heis hjemme, har krav på å få dekket dette fullt ut. Ikke arbeidet rundt det visstnok, men selve heisen. Slik at da kan vi søke på den «potten» som normalt ville blitt gitt til heis, inn til støtte til utbygget. De hadde ikke så mange ukers behandlingstid, og var veldig positive.

Denne lørdagen vil gå med til «det vanlige»: komme litt ajour med klesvask og rydding, kanskje vaske noen gulv…Men viktigst av alt: så ferdig noen sommerplanter med Victoria og Emily, begynne kakebaksten til den store dagen tirsdag, samt fortsette med litt konfirmasjonsforberedelser til Nikita`s konfirmasjon. Noen hektiske men glade uker i vente!

En god lørdag til alle Lillegull`s følgere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s