Hos tannlegen

2013-06-03 13.55.20 by LILLEGULL2010
2013-06-03 13.55.20, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

I dag var Lillegull hos tannlegen 🙂 Vi var der sist i januar 2012, da var alt i skjønneste orden. Nå derimot har hun hatt en liten mørk «prikk» på undersiden av den ene øvre fortannen. Tannpleieren konstaterte raskt med at det nok var et begynnende hull ja.

Utfordringen idag var klart armer og bein, Emily sitter ikke akkurat rolig, verken med hode, armer eller bein…Skal det noen større tannlegebehandling til må vi være litt flere hender 🙂 Fikk time i august igjen, for å sjekke utviklingen av denne tannen. Inntil da er det «bare» å fortsette å pusse så godt vi kan…Det kan jo være en prøvelse iblant med brekketendenser, oppkast og armer og bein. Og ei jente som ABSOLUTT ikke vil ha noe inni munnen sin…Flaske opptil fire ganger om dagen med Febrini er vel ikke akkurat tennenes beste venn 🙂 Men heller litt utfordringer på tannfronten, enn ei slapp og syk Emily som evt. måtte få all mat i knappen sin…

Lillegull har såklart hatt en super helg hos avlasterfamilien i Holmestrand 🙂 Kost seg sånn 🙂 Full oppmerksomhet av familien full av jenter 🙂 Og i ettermiddag kjørte vi henne til Tua, synes de knappe fjorten dagene mellom hver gang går fort! Victoria var med å kjørte henne, hun synes det er så gøy å se rommet hennes og pakke ut alle tingene 🙂 Det syntes jo mor også da, det gjør alt litt enklere enn når hun blir hentet i barnehagen (som hun normalt gjør, men vi reiste tidlig fra barnehagen pga, tannlegetimen)

Emily hadde ille øyekatarr hele forrige uke,og etter «nye retningslinjer» skal det først behandles med saltvannsdråper. Det tok ikke akkurat knekken, så da fikk vi heldigvis en legetime fredag ettermiddag. Irriterende at vi må ha resept for øyedråper…Tre dagers behandling, og hun ble da raskt kvitt det 🙂 Så nå er det bare litt hoste iblant, mest på natten, ellers i strålende humør! Tom. sovet en time på dagen – både igår og idag 🙂 Utrolig! Ulempen er da at hun sovner sent på kvelden, men sover da desto lengre av gangen.

Ellers har vi hatt en god helg, med Victoria og oss. Største storesøster var også med til Harryland igår, for henne er det superstas å bare ta Bastøyferga 🙂 Lørdag var hun i syvende himmel etter å få vært på sykkeltur med pappa og sett på Kanal-cupèn i Lystlunden 🙂 Og «sparkesykkeltur» ned til byen etterpå med mamma. Nye sandaler og en hårklipp for Storegull. Det var nemlig ei som fant en saks her (rettere sagt 16. mai kvelden, skikkelig god timing…)-så greit å få rettet litt på det 🙂 Endel rampestreker i det siste fra henne, og en litt vanskelig alder, noe som krever et større eget blogginnlegg…Men – da er hun vel som 4 åringer flest da. Og godt er det! Ikke så lett bestandig å være henne heller, så vi får legge godviljen til noen ganger. Godt med en helg igjen med litt kvalitetstid med henne, samt at vi fikk avgårde litt hageavfall og ryddet litt i huset 🙂

«Dagens blinkskudd» over er tatt hos tannlegen. Fotograf: VICTORIA!! 🙂

Imorgen skal jeg følge i begravelse til min kjære onkel ❤ Han levde et rikt, langt og godt liv og ble 93 år ❤

Ønsker alle Emily`s følgere en god uke ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s