Hola!

DSCN1080 by LILLEGULL2010
DSCN1080, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Da har storfamilien vært i Spania i en uke, og gjett om vi koser oss!!! 🙂 Herlig vær, akkurat passe varmt (mellom 25 og 30 – noe vind) mye god mat (herlig med all-inclusive) og drikke. Sistnevnte betyr for det meste medbrakt Frebini det da for Lillegull. Ekstra kjekt med flaske når på tur, fremdeles ikke så populært med «skje-mat», men noen få teskjeer daglig får vi som regel til. Får øve litt mere når vi er hjemme i faste rutiner igjen 🙂
Lillegull veksler mellom fang, solsenga si eller våres, x-pandastolen samt den nye eio-vogna fra Bardum  Vogna er vi for øvrig superfornøyd med! Lillegull bader i bassenget ca. annenhver dag, men har duppet føttene i bassenget hver dag. Det er ikke akkurat varmt vann i bassenget (vel, om man spør storesøster Victoria så vil hun påstå noe annet, hun er som en fisk i vannet) slik at det er en sakte tilvenning hver gang vi tar en liten «dukkert»  Noen trilleturer har det blitt, både i byen Lloret de Mar samt langs strandpromenaden. Ellers så er det mest late dager ved barnebassenget som gjelder  Emily får en liten pause midt på dagen når hun føler for det. Hun sier klart ifra når det må en forandring til! Da er det turning og leking som gjelder inne på rommet i den store senga.
Lillegull sjarmerer så klart alle spanjoler og andre turister i senk, spesielt alle de koselige servitørene og de som jobber her på hotellet  «Hello beautiful» ❤ får hun ofte høre. Ekstra godt denne sommerferien er at vi i år har med oss avlaster Mari  Emily er hos henne enkelte netter, samt noen timer enkelte dager/kvelder. Helt gull!!!  Det gjorde slik at 7 av oss kunne ta en dagstur til Barcelona, mens Lillegull og Mari slappet av «hjemme». Det ble en herlig storbyferiedag for oss, og mange minner strømmet tilbake da vi giftet oss i denne herlige byen for snart 6 år siden. Gøy å vise de store jentene byen, selv om det ble lite sightseeing og mest shopping. Victoria er i en alder av 4,5 år allerede glad i shopping, da hun elsket å shoppe på Zara med mamma. Fant mange herlige klær til begge småjentene på salg 🙂


De store jentene samt venninne koser seg, og såklart Mimmi også nyter varmen tross sine snart 79 år! Spreke Mimmi`n vår!!!
Og hvordan flyturen hit gikk? Vel, den kunne vel ikke gått bedre!! Vip behandling de luxe fra vi sjekket inn på Rygge (med all spesialbagasje samt det store reisefølget på 9 stk.) til vi var vel i havn på flyplassen i Barcelona  Selv i sikkerhetssjekken så ba dem oss «snike i køen» (skal innrømme at det var ikke dumt å reise med x-panda stolen istedenfor vogna, lettere å tydeligjøre Emily og våres behov da samt at Emily sitter så fint i den og får med seg det som skjer rundt henne) Mor som få dager før var frustrert over å ikke få lov til å ta med vårt eget sete til flyturen, var overlykkelig over å ha lillegull på fanget isteden. For hun sovnet jo like etter take off- og med ledig flysete mellom meg og Mari, så la vi hun fint ned der, og der sov hun jammen hele de 3 timer og 20 minutter flyturen tok!!!  Vip behandling på ombordstiging og underveis – samt ved avstigning da x-panda stolen ble hentet opp igjen til oss – til rett utenfor flydøren! Så hipp hurra for Ryan!!!
En ekstra varm hilsen fra oss ved Costa Brava kysten – til alle Emily`s følgere der hjemme og ellers! ❤

One thought on “Hola!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s