Sommerlykke

20130719_185208 by LILLEGULL2010
20130719_185208, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr. Lillegull i herlig spansk solkjole, innkjøpt like ved hotellet vi bodde på i Lloret de Mar.

Siste par uker har vært så travle…men likevel for en sommerlykke!

Ene bilen står må på verksted for en større service, vaskemaskinen streiket, dårlig nytt om husforsikring, ikke varmt vann plutselig et par døgn, litt ekstra styr med søte kattepuser, pusemor må til dyrlegen…Hva har jeg glemt her nå? Sikkert mye, for nå virket det plutselig ikke så mye..Noe av det har løst seg, annet vil løse seg og noe får man bare ikke gjort noe med. Sånn er livet. På godt og vondt.

Men travle og til dels dårlig nytt» dager så har det vært herlige sommerdager! Først og fremst fordi Lillegull er i så super-fin form! Og fordi vi har jo hatt skikkelig sommer i år, vi kom jo rett fra varmen i Spania og fortsatte bare den herlige sommeren her hjemme 🙂 Tross jobbing, så har vi hatt masse flotte herlige norske sommeropplevelser!

Jordbærplukking#sylting#trilleturer# strandturer#picnic#båt-tur#krabbefiske#bading#fossefall#besøk av gode venner# besøk hos gode venner#familiekos#grilling# middag på verandae`n#filmkvelder#jakt etter bringebær en regnværskveld med de små#markjordbær#vanning#soft-is#kattunger#hotell-kos#lillegull`s motoriske fremgang#såpebobler#peppes# Norway cup#

Bare et knippe stikkord for hva sommerlykke har vært for mor siste par uker, etter vi kom hjem fra den herlige ferie i Spania…Sommerlykke først og fremst for at vi har nytt en sommer med Emily i superform! Sommerlykke for at hun er såååå fin om dagen! Men også sommerlykke for at vi klarer mere og mere å koble litt av med de andre jentene. Når Emily er på avlastning eller på Tua. Litt avkobling og fokus på de andre.

Snart avreise USA for de store med sin pappa. Siste innspurt for vaskemaskinen og pakking. Hatt en fin helg med Nikita på Norway cup ❤ Kombinert med et lite hotell-opphold for Victoria og oss to. Emily storkost seg i Kvelde hos beste Ragnhild ❤ og familien 🙂

En god uke til alle Emily`s følgere med disse bilder: http://www.flickr.com/photos/71813633@N06/sets/72157634844615707/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s