Kvalitetstid

20130831_082404 by LILLEGULL2010
20130831_082404, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr. Lillegull i strålende humør for fotografering sist lørdags morgen 🙂

Lørdag morgen hadde Lillegull og jeg skikkelig kvalitetstid, da mor var ganske så uthvilt og «bare et av smågullene» på morgenen. Victoria storkoste seg på fjellet på hyttetur med beste kusine og fetter ❤ tante og onkel. Både godt for henne og oss med litt tid fra hverandre, da det er veldig lenge siden hun har vært borte fra oss en helg. Det ble ikke akkurat mottatt med glede da storesøster fikk nyheten, men innen hun ble hentet fredag kveld så var jenta sååå glad og spent 🙂 Lillegull hadde et herlig døgn hos avlaster Karine og familien for andre gang denne uke, da vi tidligere i uka var i Sverige og hadde bilen på service. Da fikk Victoria skikkelig kvalitetstid med mamma og pappa et døgn. Sov i leilighetshytte på Daftø camping, hun badet (pluss pappa som ikke hadde noe valg) i det fine utendørsbassenget, vi koste oss i Strømstad og spiste mye god mat. (= mest chips med ketchup for Victoria) Et herlig midtukeavbrekk for oss tre!

Så i det siste litt kvaltitetstid for hele famililien. Også med de store jentene 🙂 Det trenger man iblant. Så under denne kvalitetstiden med Emily som var bl.a. lørdag morgen, forsøkte vi oss på en liten fotosession etter morgenstell. Ønsket et nytt bilde av Lillegull i mageleie. Lettere sagt enn gjort…Når jeg både skal underholde henne for å få frem et smil, passe på at hun ikke detter ned, støtte armene samt ta bilde når hun IKKE beveger seg (noe som hun gjør hele tiden vel….) Men gode Lillegull-alle bilder er verdifulle og skjønne av deg uansett om det ikke ble et med «hodet høyt oppe!»

Time hos tannlegen nå på morgenen, det blir bra med en sjekk igjen…Ikke bra disse sorte småhullene som popper frem…Victoria skal være med, så det blir «sen» levering på dem begge i barnehagen idag.

Ha en god dag alle Emily`s følgere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s