Nye sengepolstere

20130912_183145 by LILLEGULL2010
20130912_183145, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr. Lillegull sovnet allerede i 18 tiden på matta ikveld, skikkelig trøtt etter barnehagen ❤ Hun sov gjennom kveldsmedisiner og alt, grinden til senga er her slått ned for å «vise» frem de herlige nye sengepolstrene. De er ganske tykke, avtagbare og kan vaskes, er festet med borrelås til senga og dekker alle sprinklene rundt senga! 🙂

Igår fikk vi tilpasset sengepolstere på begge sengene til Emily her hjemme samt senga i barnehagen 🙂 Takket være tips fra leverandøren Øvrebø som har levert sengene, så kunne vi bestille spesialsydde sengepolstere. Vanlige «sengekanter» man får kjøpt på Ikea eller barneutstyrforretninger, passer jo ikke inn på målene til disse spesialsengene. Dessuten en liten utfordring siden Emily har hjertebrett på sengene (hev og senk), slik at det måtte skjæres litt både i hjertebrettet (kantene) og madrassene.

Et herlig mønster av søte voff-voffèr, jeg tror Emily ville likt stoffet om hun selv hadde klart å velge! Sarte herlige farger, men likevel ikke «baby-aktig». Hun er jo tross alt en stor jente på snart 3,5 år!!!

Lillegull har til tider slått seg når hun har «turnet rundt» med armer og bein mot sprinklene. Hun har også satt fast beina sine…Selv om vi har pakket rundt henne med puter i alle former og bamser, så har jo hun lett klart å flytte på dette! Så disse sengepolstrene er bare helt FANTASTISK å få! Nå trenger vi heller ikke å henge tepper foran på kvelden mht til lys etc.

Og sist men ikke minst: legg merke til den herlige «Emily vimpelen» – laget av beste kusine Marthe tidligere i sommer 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s