En veldig god treningsøkt

20131021_092932 by LILLEGULL2010Her er vi konsentrerte!!
20131021_092932, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Emily var ikke gamle baby`n da vi innså at det verken ble fotball eller golf…Men mandag fant vi sporten hun kan dyrke om hun vil: drilling! Er sikker på at ethvert korps i fremtiden vil gladelig ta inn drilljenta Emily!

For en stund tilbake fant jeg et supert lite «boblerør» som Emily holder på bildet over. Hun elsker å kikke på boblene når vi beveger den, hun følger blikket ganske så intenst noen få minutter…Kjøpt på Søstrene Grene, der har jeg kommet over mye kjekke småting etter at den åpnet i Tønsberg.

Vi tok denne med på fysio-veiledning mandag morgen i barnehagen. Emily`s faste fysioterapeut holdt den foran henne, Emily tok skikkelig grep rundt den gang på gang! Det var rent rørende og moro å se på! Det var en super treningsøkt, som begynte i mageleie og etterhvert på side og rygg.

I ettermiddag kom Emily hjem fra Tua igjen, så er «alt» tilbake til det normale her igjen 🙂 Emily hadde hatt supergode netter der, godt for henne 🙂 Synes hun virker mindre forkjølet enn i begynnelsen av uka, nå sover hun så godt i senga si her hjemme i stua. Godt med litt avlastning, men det er jammen ekstra godt å ha henne hjemme igjen! Savnet blir ikke noe mindre for hver gang, men man blir litt mere vant til det-på en litt uforklarlig måte. Victoria hadde med venninna si hjem fra barnehagen, stor stas 🙂 Imorgen er det markering av FN dagen i barnehagen, så da får vi forsøke å rekke litt bolle-kjøp før cafè`n stenger der 🙂

En god onsdagskveld til alle Emily`s følgere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s