Hjemmelagde leker

20131103_101732_LLS by LILLEGULL2010
20131103_101732_LLS, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

For en god stund siden så lagde jeg flere «sanseplater» til Emily, diverse leker (plastrør/bokser) med erter eller knapper i samt stekepose med fargerikt silkepapir inni. Stekepapiret gir en herlig knitrende lyd som Lillegull liker!

Imorges fikk jeg tid til å være litt kreativ igjen, så over er de siste hjemmelagde lekene avbildet 🙂 Tenk at f.eks. innmaten fra konfekteske kan være så fascinerende! Det beste er de som er gullaktig, mimmi har fått beskjed om å ta vare på tomme konfektesker som er gull innvendig 🙂

Det geniale tipset om vi fikk for lenge siden om å feste vanlig buksestrikk rundt lekene, kan jo brukes til så mangt 🙂 Da tar vi strikken rundt hånda til Emily, og vips så mister hun ikke lekene med en gang. Kjøpte noen fargerike treperler og små bokser fra Søstrene Grene for en stund siden, og endelig så fikk jeg laget noe av dette. Lillegull ble superfornøyd! Når hun ikke kan komme til «litt vanlige ting selv»(tanken bak sanseplatene, med nøkler, vaskebørste etc., tidligere omtalt på bloggen-søk i søkefeltet) og andre leker så må vi bringe de til henne/gjøre de tilgjengelige for henne 🙂 Ikke lett å få de beste bildene (fotograferer med mobilen om dagen) da hun ikke akkurat sitter rolig et sekund en gang med armer og bein. Men under kan dere se litt action bilder med de nye lekene i sving (i dobbelt forstand)

Hatt en herlig avslappende helg etter jeg kom hjem fra en fantastisk brukersamling i går ettermiddag 🙂 Laget mye god mat og kost oss inne 🙂 Emily er i superform, holdt pappa litt våken riktignok fredag natt (våken fra 2 tiden) og meg i natt fra 5.10. Ikke sovet noe på dagtid, men helt klart litt trøtt iblandt. Vanskelig å finne roen…Hun har blitt ekstrem på å rulle nå, og ruller flere meter på stuegulvet. Lurer på hva slags gulv hun skal få etterhvert når hun får eget rom…Noe mykt helt klart, men som også tåler rullestol og alle hjelpemidlene hennes. Tar gladelig imot tips!

Så er det Tua imorgen etter barnehagen igjen, så da får vi pakke ferdig før det er natta og kjøre bort med tingene hennes etterhvert 🙂

En god søndagskveld til alle Emily`s følgere!

20131103_101626_LLS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s