GOD JUL!

julen 2013 179 by LILLEGULL2010
julen 2013 179, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr. Emily gir kos til julenissen som en takk for alle fine gaver!

Så har Emily og vi hatt noen deilige juledager!!! En herlig og rolig julaften, besøk av Lona fam.dette år, vi er alltid hjemme men bytter på å ha besøk annet hvert år Holt/Lona 🙂 I år var de store jentene hos pappa`n sin, men vi var først alle samlet til den tradisjonsrike julegrøten kl 12 hos Mimmi og Ofar ❤ Der samles store og små, og når mamma har syv brødre og de alle har etablerte familier og noen også fått barnebarn så blir det full stue 🙂 HERLIG! Bytting av julegaver, liv og røre 🙂

Første juledag var vi hos Bestemor og Bestefar Lona-også i følge tradisjonen samles vi alle der 🙂 Annen dag hadde vi kjempekos middagsbesøk av beste kusine Mari og Onkel 🙂 Så var det en dag med jobb igjen, før vi fikk gjort litt fornuftig i huset i går lørdag….Og det smakte ekstra godt med hjemmelagd pizza på lørdagskvelden etter flere dager med julemat! Og filmkveld med jentene tar aldri feil!

Emily fikk sååå mye fint til jul! Utrolig 🙂 Myke klær og tepper, sengetøy, flere leker fra oss og søstrene, håndheklede tøfler og herlig prinsessekronepannebånd for å nevne noe. Forsøkte å ta bilde av henne i hengekøya med alle gaver rundt henne, ikke lett da hun er rimelig aktiv om dagen med armer og ben! Victoria fikk også sååå mye fint! Lego friends og sminkedukke, klær og tegnesaker 🙂 Hun gledet seg nok aller mest til å gi mikrofonen hun insisterte på å gi til Emily da vi var på Extra leker før jul. Den hadde hun pakket inn selv, og gledet seg så…For hun og Lillegull skulle ha konsert og show! Det ble nok show her hjemme «alene» første juledags kveld, ble litt skummelt likevel å ha show når det var mange tilstede utenom oss i familien…Det største for Victoria var nok nissen som også kom i år! Hun blir mindre og mindre skeptisk, og i år pratet hun etter hvert livlig med han og fortalte at til neste år ønsket hun seg nissesko!

Klikk på linken under for mange bilder fra Emily`s fjerde jul….Det begynner med litt luciabilder av storesøster (Emily vannkopper-syk da så ikke i barnehagen) og nissefest i barnehagen, før grøt på Holt julaften og senere på kvelden her hjemme og ellers i julen….

I dag skal vi til Emily`s eldste onkel m/fam. på julesamling for hele Holt familien 🙂 Alle tar med en rett hver, det blir veeeldig kos!

God romjul til alle Emily`s følgere!I

IMG_8503

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s