Kreativ storesøster

20140119_08443520140119_08435520140119_084459

Kreativ storesøster, a set on Flickr.

Mens jeg kjørte Nikita og håndballjenter på kamp i Nesbyen (kun 8 timer i bil den dagen…-heldigvis vant de kampen!) forrige lørdag og Emily var på avlastningsdøgn i Holmestrand, var Victoria den kreative storesøster som hun er.  Først hjemme noen timer med Rebecca, så pappa. Det går i pappesker, tomme doruller ++, tape, lim og maling om dagen! Hennes kreative pappeske-oppfinnsomheter begynner å fylle stuen (til mer eller mindre frustrasjon for f.eks. meg…)

Victoria og jeg får ta en foto-shoot en dag av alle hennes underverker, men på bildene over ser dere hva hun laget forrige lørdag til sin lillesøster. Nemlig en «TV!» Hun gledet seg stort til å vise og gi dette til Emily, og tidlig søndagsmorgen var det TV visning på kjøkkenet i godt lys 🙂 Det manglet ikke på opplysninger om hva denne TV inneholdt av muligheter. Utrolig hva emballasjen til kjelken (som hun fikk fra nissen julaften) kan brukes til!

Og hva gjorde Emily? Jo hun klappet så klart og virket veldig fornøyd med demonstrasjonen og overraskelsen fra verdens beste Victoria 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s