Waterfly

20140212_183111 by LILLEGULL2010
20140212_183111, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr. Emily tok utprøvingen etter middagen her hjemme med et stort smil i ettermiddag (ok, mor innrømmer at det måtte litt «bjellekranslyd» til for å få frem og`smilet..Litt snufsetet og utilpass egentlig i dag)

Sjekk ut denne herlige badehjelmen som ble levert til Emily i dag! Den er fra Amajo http://www.amajo.no og kan søkes på på lik linje som andre hjelpemidler.

Tilsvarende hjelm har nemlig Emily fått lånt i varmtvannsbassenget et par ganger tidligere i høst. Ifølge Emily`s fysio så var den fantastisk for Lillegull i vannet! Så begynte jakten på nettet og hos diverse leverandører for å finne dette vidunderproduktet, da leverandøren som før hadde hjelmen hadde sluttet med det. Så endelig, like før vi bestilte litt «i blinde» fra utlandet, fikk vi tips fra kollega av ergoterapeuten til Emily, om at Amajo hadde den. (For spesielt interresserte: ring Amajo da den ikke kommer opp på nettsiden deres, evt. ta kontakt med meg for varenr.etc.)

Emily har en «spesial badedrakt» fra http://swimshop.klubben.no/Avdelinger/Swimshop/Flytehjelpemidler/EasySwim/EasySwim-jente-grå_rosa_lilla_-str-L-Kombinerer-flytevest-og-badedrakt-i-ett-ES51022-p0000032220 Den har «flyte-elementer» inni drakta, og det gjør det enklere for Emily å «flyte» i vannet. Det gjør det også litt lettere for den voksne som holder Emily. Denne drakta i kombinasjon med hjelmen skal visst være fantastisk!! Så de som har vært sammen med Lillegull på svømmingen, har virkelig lengtet etter at hjelmen skal komme 🙂 Totalopplevelsen for Emily i vannet – og den voksne – skal nå bli enda bedre!

Emily har svømming med barnehagen hver fredag nå i varmtvannsbasseng. LYKKE 🙂 Gjett om Emily og de andre gleder seg til fredag-for da skal hennes egen waterfly prøves ut 🙂

One thought on “Waterfly

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s