Heia Liverpool!

IMG_0711 by LILLEGULL2010
IMG_0711, a photo by LILLEGULL2010 on Flickr.

Sist helg hadde jentene og jeg skikkelig jentehelg 🙂 Fredagskvelden koste de store jentene, Victoria og meg oss på Peppes mens Marie passet Emily her hjemme. Så filmkveld med de store på kvelden 🙂 Godt med litt kvalitetstid. Lørdag reiste begge de store på Kiel-tur, mens det ble storinnrykk av gode venninner som vasket hus, mens barna hjalp til med begge småjentene 🙂 Hva skulle man gjort uten gode venninner 4?! 🙂

Det var ren luxus å ha så mange «avlastere»-både store og små-i hus på en gang! Søndag fikk småjentene og jeg besøkt både Mimmi på Holt, og Ofa på sykehjemmet 🙂 Pappa var i Liverpool, og kom hjem mandag med herlige Liverpoolgaver 🙂 Victoria fikk en etterlengtet ny dress, da den hun hadde begynte å bli litt liten. Emily fikk denne herlige Liverpool college-.genser 🙂 Og i dag fikk hun endelig prøvd den, da hun kom hjem fra barnehagen/Tua 🙂 Størrelse 7-8 år passet ganske så fint!

Her i huset har man ikke noe valg: her heier man på Liverpool! Her heier vi så mye (mer eller mindre frivillig he he) at Victoria tror laget heter «Heia Liverpool» og ikke bare «Liverpool».

En god kveld til alle-både Liverpool fans og alle dere andre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s