Stem på Emily!

0_stem_pa_megI all beskjedenhet, er Lillegull og meg med på en konkurranse fra http://www.mammanett.no – om å bli Årets Mammablogger 🙂

Sånn som det meste annet de siste fire årene, etter at jeg startet med bloggingen, etter at vi «begynte» å bli så åpne om Emily og sykdommen hennes. Etter at jeg hadde holdt mitt første foredrag på en fagdag innenfor barnepalliasjon, etter at jeg sa noen få takkeord på «Jul for Emily» på Publicom Scene 2. juledag…Det er hun som har pushet meg til å skrive klager på avslag, det er hun som holder meg oppe når ting ikke går vår vei. Hun og våre andre tre jenter 🙂 Det er barna som holder oss oppe og beriker våre liv. Det er barna som er vår fremtid.

For å si det sånn, min frimodighet har vokst i rekordfart. Ting jeg før ikke turte, ivrer jeg nå etter å gjøre. Og hvem sin «fortjeneste» er det? Jo det er verdens beste kjæreste Lillegull ❤

Emily har sprengt mine grenser, grenser og sperringer jeg før hadde. Hun har gjort at jeg har turt å åpne opp, å være frimodig, å snakke og dele noe av det aller næreste…Smilet fra henne, den ubeskrivelige lykken over at hun er hos oss og i tillegg har sååå fine dager nå ❤ Vel, det er hun som har gjort alt dette.

Så takk Lillegull, for at du har vist og lært dine foreldre mer enn vi noen gang kunne drømme om ❤

Og takk til tålmodige søstre! Takk til Rebecca som pushet meg til å starte bloggingen for nøyaktig fire år siden. Lenge hadde jeg snakket om det, men det var hun som endelig fikk meg til å starte. Og hjalp meg i gang 🙂 Det begynte som en slags terapi, blandet med å spre informasjon om Lillegulls til tider strevsomme dager den gang. Bloggen har også gjort til at andre familier har tatt kontakt. Nesten alle mulige former for sosiale medier har tatt kontakt, og vi har takket høflig nei om vi tenker det ikke har vært passende. Takket ja i ydmykhet om vi har følt det har vært rett. For Emily. For andre barn som henne. For andre familier som henne.

Så kjære Emily`s trofaste blogg-lesere, om du synes at vi fortjener en plass i finalen, stem på oss ved å sende

mblogg56 til 2012

Det koster dessverre kr. 3,- pr. sms. Man er med i trekningen selv også om fine premier, bare se her:

stem_premier

Man kan stemme flere ganger og frem til og med 15. februar. De 15 mammabloggere og 5 pappabloggerne med flest stemmer kommer til finalen. Deretter kommer det en jury inn, før vinneren kåres 27. februar.  Spesielt interesserte kan lese mer om konkurransen her:

http://www.mammanett.no/mamma/hvem-er-norges-beste-mamma-og-pappablogger

20141205_110121

5 thoughts on “Stem på Emily!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s