Bra trening i mageleie

Trening med "sittesekk" fra Øvrebø as

Trening med «sittesekk» fra Øvrebø as

Tirsdag tidlig morgen ble det «fullt hus» hos Emily ❤ Først kom takheisfirmaet som begynte å installere takheisen 🙂 Det ble veldig bra, nå venter vi bare på spesialtilpasset seil, ny avtale for dette kommende mandag 🙂 Så kom Emily`s faste fysio og ergo sammen med to av hennes faste fra barnehagen. Vi har fysioveiledning/samarbeidsmøte en gang isammen pr. måned, og denne gang valgte vi å ha det hjemme. Måtte jo vise frem hvor fint Emily har fått det!

Det ble som vanlig et veldig godt møte, gått gjennom en del viktige punkter rundt Emily og hennes hverdag. Så hadde hun en veldig god fysio-økt, hvor mamma fikk se hvor flink og sterk hun var med støtte fra en «sacco.-sekk!» Hun har øvd en stund på dette i barnehagen, og det var gøy å se hvor bra det fungerte! Hun har jo blitt sterkere og sterkere i mageleie, har øvd mye på å komme «opp» på albuene. Hun får det ofte til, det er bare begrenset hvor lenge hun holder seg der…Vi snakker sekunder.

På hennes nye rom har hun en såkalt «sittesekk», kan minne om en god gammeldags «sacco-sekk». Men innholdet og formen er ganske så annerledes.

CorpoForm© Putene har eksistert i Norge siden 1990 og importør og medutvikler har hele tiden vært den samme. CorpoForm© har et landsdekkende forhandlernett. I løpet av de siste, snart 20 årene, har CorpoForm© utviklet seg til et stort sortiment puter med mange bruksområder.

CorpoForm© Putene har ikke de tradisjonelle putenes ettergivende egenskaper, de er derimot ytterst formbare og beholder fasongen. Fyllingsmaterialet tilpasser seg raskt den ønskede formen slik at en god støtte oppnås. På samme måte som de former seg etter brukeren former, de seg også etter underlaget. Selv om putene holder på posisjonen, er det viktig å merke seg at de ikke oppleves som harde og fikserende. CorpoForm© Putenes unike egenskaper er slik at de uten å være ettergivende tilpasser seg brukeren. Putene «suger» seg fast til underlaget og blir liggende fast, dette er med på å bidra til at de holder på fasongen. Kombinasjonen av formbarhet og stabilisering gir unike egenskaper som vil lette hverdagen for både bruker og pleier/terapeut. (klippet fra http://www.ovrebo.no)

Dette er den andre hun har i en serie fra Øvrebø. Den første hun hadde var ikke så fast som den hun har nå, og den lå hun mye i det første og andre året. Frem til den ble for kort…Lange jenta vår! Denne er ment å sitte mer i, man former en grop i den for Emily. Da må man ha litt tålmodighet, og sitter der sammen med henne, ellers så stuper hun ut av den så aktiv som hun er om dagen…

MEN denne sekken kan brukes til så mangt, og nå altså super til trening. Emily «satt på fanget» til fysio, fikk da god støtte, og Emily lå med magen mot sekken. Så var det for henne å støtte seg på albuene, få hodet og blikket opp-og det gjorde hun! Hun kikket ut av sitt store vindu, kikket mot lyset. Alltid like fascinert av lyset. Så holdt jeg en leke som kunne fange blikket hennes, men denne gang var det mest interessant å bare kikke ut.

Vi gleder oss til mange fine stunder her Emily! Sittesekken er også genial som ryggstøtte for oss voksne når vi sitter sammen med henne på matta. Så flere bruksområder 🙂

Spesielt interesserte bloggfølgere kan lese på Øvrebø sine nettsider om deres supre CorpoForm puter:

Klikk for å få tilgang til CorpoForm_20141.pdf

I ettermiddag har vi hatt litt «ferie»-etter halv dag på jobb og skole reiste 5 av 6 i storfamilien på Disney on Ice i Oslo Spektrum 🙂 Emily koste seg hjemme med avlaster, etter litt veing frem og tilbake fant vi fort ut at hun hadde det best her. Også godt for Victoria å få full oppmerksomhet 🙂 Fra både begge storesøstrene og oss. Rørende å se henne helt oppslukt av showet, spesielt da «Frost» var i aksjon i både dans, sang og fortelling. En herlig stund for oss alle 🙂

Prinsesse Victoria

Prinsesse Victoria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s