www.lillegullemily.com

Ei jente med mye livsglede! Elsker å bade!

Ei jente med mye livsglede! Elsker å bade!

Jeg lærer meg stadig nytt i bloggverdenen, amatør som jeg føler jeg er når det kommer til diverse tekniske løsninger. Har nå sittet oppe litt for sent enkelte netter, da det er så gøy å finne på nye design og utforminger på bloggen. Da flyr minuttene kan jeg love deg!

Og til informasjon så er ikke nettadressen så lang lenger. Den var før http://www.lillegullemily.wordpress.com

Nå er det http://www.lillegullemily.com som gjelder 🙂 🙂 🙂

Emily reiste til Tua (avlastningsboligen hun er i to netter hver 14. dag) etter barnehagen i dag, så da er hun der frem til onsdag ettermiddag. Det betyr litt ekstra jobbing på oss, litt alene tid med Victoria og ekstra mange timer søvn. Litt roligere morgener, da det er ekstra hektisk morgenene uten nattevakt. Da skal det ikke skje mye «ekstra» før tidsplanen sprekker…

I april er det faktisk to år siden hun begynte å være på Tua. Så nå kan jeg vel med hånden på hjertet si at jeg slapper av, i den grad det er mulig «å slappe av». Hun har det helt fantastisk der, det har hun hatt fra første stund ❤ Omgitt av det beste teamet i form av fantastiske omsorgspersoner. Både ettermiddag, kveld, natt og morgen før de triller henne til barnehagen rett ved. Så lærer man etter hvert å leve med savnet, og se de fordeler det har for både hun og oss som par og familie avlastning iblant gir.

Sender deg en god nattaklem Lillegull ❤ Vi elsker deg så utrolig høyt ❤ Og jeg håper av hele mitt hjerte at du føler vår kjærlighet og omsorg i alt vi gjør. For deg og med deg ❤

Og selv om du stråler opp slik du alltid gjør når vi møtes igjen etter endt barnehagedag. Selv om du alltid stråler opp.

Så velger jeg å tro at smilet du gir meg når jeg henter deg den annenhver onsdag etter to netter borte, jeg velger å tro at det er et ekstra godt gjensynssmil med meg.

Og når vi kommer hjem, når pappa og Victoria møter oss. Når pappa gjør «pipelyden» som bare er hans, da føler og tror vi at du kjenner pappa igjen.

Akkurat som når jeg tar hånden min godt på hjertet ditt når vi møtes og ved avskjed.  Flere ganger trykker jeg, og kiler deg litt. Akkurat slik du liker.

Jeg tror og håper. Og jeg velger å tro at du kjenner vår kjærlighet og oss ❤ ❤ ❤

Sov godt Lillegull ❤

Slik kan Emily gjerne se ut før hun finner roen og sovner

Slik kan Emily gjerne se ut før hun finner roen og sovner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s