Emily endelig hjemme igjen!

I dag kriblet det i magen min da jeg hastet avgårde fra jobb litt forsinket mot barnehagen for å hente verdens beste Lillegull ❤ Hun fikk tilbud om et ekstra døgn på Tua, det er rart hvordan et ekstra døgn gjør til at det virker som forever! Så det var stas å få henne hjem igjen altså!

Så glad var hun da hun fikk komme oppi huska si igjen:

Ei fornøyd jente i huska!
Ei fornøyd jente i huska!

Og utsikten fra huska kan hun heller ikke klage på, bare se her :

:Adams matkasse 005 Adams matkasse 004

Litt utydelig men de med godt syn kan skimte at Bastøferga er på vei utover… I går var Lumit as på befaring og tok de siste mål av vinduene hos Emily, slik at solskjerminger bestilt. Det tar da ca. 3-4 uker før de kommer. Men det blir sååååå bra! Begynner å merke nå hvor varmt det blir på rommet hennes. Samt at det er jo fritt innsyn fra tilfeldige forbipaserende. Med det nye elektriske-styringgsystemet så kan vi justere akkurat slik som passer Emily døgnet rundt. Det blir bare helt fantastisk ❤ Kun det beste for Emily!

Adams matkasse 006 Adams matkasse 007 Adams matkasse 009 Adams matkasse 013

Emily hadde så røde kinn i ettermiddag, og litt småvarm. Var redd hun brygget på noe. Tempen viste heldigvis ikke noe feber, men den var rett over 37. Ikke noe feber egentlig, men hun har som regel lavere kroppstemperatur. Vi krysser fingrene for at hun holder det under 37, for bank i bordet nå er det 3 mdr. siden hun var syk! Så lenge har det ikke gått mellom febersyk på flere år!

Allmenntilstanden er det hvertfall ikke noe å si på. Klokka er nesten 21 men hun ligger og klapper i senga. Og småpludrer for seg selv. Lille store storesøster har flyttet fra senga hennes og inn til oss, for Emily bråket så hun ikke fikk sove!

God kveld til alle Emily`s følgere ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s