Emily`s andre premie

20150318_135242I dag var det duket for enda en «fridag» fra kontoret – onsdagene kommer ganske så fort! Det var fullt booket for flere uker siden, med samarbeidsmøte med fysio/barnehage her hjemme (noe vi har månedlig) på morgenen. Før det hadde vi fulgt lille store storesøster Victoria til skolen. Storesøster så stolt da vi kom gående med lillesøster. Emily har nemlig ikke vært så mye med på skolen før. En fin tradisjon vi har startet, at vi går til skolen på onsdagene 🙂 I dag var det ikke solskinn slik det har vært de andre onsdagsmorgenene, men litt duskregn som begge småsøstrene liker 🙂

Vi rakk dessverre ikke lange fysio økten før Emily hadde et anfall. Det var ikke så kraftig, men ble helt stiv og «vrengte» seg mot venstre. Brekninger på slutten som resulterte i oppkast da hun nylig hadde spist. Varighet ca. et halvt minutt. Trøtt og sliten etterpå, hun ville så gjerne sove…Men så vanskelig å finne roen-tross anfallet og hvor utslitt man egentlig blir selv etter det minste anfallet. Fysio gjorde det magiske trikset for å hjelpe henne å finne roen, slik at hun slappet av i omganger av få sekunder. Kom litt i drømmeland noen ganger.

Senere hadde hun et lite anfall til, det varte bare få sekunder hvor hun ble fjern i blikket og litt stiv. Etter dette var hun ganske så utrøstelig og lei seg. Tydelig plaget av den epileptiske aktiviteten som hadde utløst anfallene.

Da vi kom oss etter hvert i bilen til neste avtale, så roet hun seg. Å kjøre bil er nemlig supergøy om dagen! 🙂 Hentet Mimmi, som også hadde en avtale i Tønsberg. Emily skulle på lab `en på sykehuset, for å ta blodprøve. Endelig fikk vi tatt blodprøven på dna/kromosom/gen testing som vi har etterlenget lenge. Mer om dette kan leses på et tidligere innlegg her:

http://lillegullemily.com/2015/03/01/genprover-og-kromosomanalyse/

Emily var såååå god under prøvetakingen! Det siste året har vi tatt det hos fastlegen, det har jo vært mer praktisk å gjøre det her hvor vi bor. Men det er ingen hemmlighet at dette foregår mye mer «smooth» på sykehuset, da de har mye mer erfaring med barn som Emily. De har vært dyktige hos fastlegen også altså, gått veldig greit det siste året. Men så fint det gikk i dag kan jeg ikke huske det har gjort… Godt!

Det resulterte i at Emily fikk PREMIE!! Helsearbeideren skulle bare visst HVOR GLAD MORSHJERTET MITT BLE!!! 🙂 Husker enda første gang hun fikk premie, på samme sted… Det kan leses om her:

http://lillegullemily.com/2012/09/30/emilys-forste-premie/

Andre 4 åringer får jo premie. Men det er ikke alle som tenker det «er noen vits» med barn som Emily. Damen spurte om kanskje såpebobler hadde vært noe…? Å ja takk sa vi da 🙂 Hun elsker det! Vi rakk ikke teste den ut i dag, da det var rett hjem via Mimmi først og så pakking til en overnatting hos avlaster Nina ❤ Hvor hun storkoser seg ❤

I morgen skal hun på påskevandring i kirken med barnehagen 🙂 Og det er kun to uker til EURO DISNEY 🙂

En god kveld til alle Emily`s følgere!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s