Herlig stund i Drammensbadet

Ei litt trøtt jente i garderoben etter bade-økten

Ei litt trøtt jente i garderoben etter bade-økten

Fredag rett etter barnehage/skole/jobb reiste to store og to små retning Drammensbadet. Minst 2 år siden sist. Altfor lenge! Snakket mye om det, men blitt bare med praten…

Barnehagen har snakket om hvor magisk det hele er når de går uti varmtvannsbassenget med Emily hver fredag her i Horten. HVOR magisk det er kan man ikke beskrive! Den følelsen da vi gikk uti bassenget fredag ettermiddag, vel-det var bare helt FANTASTISK MAGISK 🙂  Lillegull strålte opp på samme måte som når hun husker eller leker «fly»  🙂  Hun lo sin trillende latter, og hele ansiktet bare strålte opp!

Og Emily var nok ekstra fornøyd – for det var jo hennes andre tur til varmtvannsbasseng den dagen! 🙂

Gjett om vi ikke skal være flinkere til å bade med henne vi også nå! Ikke bare om sommeren på ferie…Vi har tilbud om varmtvannsbasseng annenhver fredag ettermiddag her i Horten, og det skal vi nå jammen få benyttet oss av unasett planer fredag kveld eller ikke!

På Drammensbadet var det også en fantastisk bra handikap-garderobe, som jeg og småjentene hadde helt for seg selv. Victoria og pappa tok den store sklien mange ganger, og Emily tok en bitte liten sklie sammen med Victoria  (1,5 m lang) mens mamma og pappa tok trygt imot. Det var gøy!

En herlig start på helgen! Gjett om vi ikke skal starte helgen slik oftere fremover! Pappa og Victoria har hatt svømme-tradisjon fredager lenge, men det har vært vanlig bassen=for kaldt for Emily. Annenhver fredag nå skal Emily og jeg også gjøre det vi kan for å få være med!

Lille store storesøster var til stor hjelp i garderoben, som vi for øvrig hadde helt for oss selv!

Lille store storesøster var til stor hjelp i garderoben, som vi for øvrig hadde helt for oss selv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s