Trenger tips om badebleier!

little swimmersEr det noen «der ute og her inne» som vet hvor i all verden man får tak i badebleier (som ikke svulmer opp i vann), i str. XL? Dvs. til barn over 18 kg. Emily veier nå 21 og de vi har kunnet oppdrive (og brukt) frem til nå skal passe opp til 18 kg. Dvs. at de har vært trange en stund…Og med bading i Solfylte Spania om knappe 4 uker begynner det å haste! Min Research startet igjen i dag, avtalte å ringe Behandlingshjelpemidler opp på onsdag igjen, mulig de har noe i sitt sortiment i form av en «spesialsydd badebukse». Altså man må bruke den flere ganger. Det er sikkert tipp topp det også om vi i det hele tatt får tak i det (og den er behagelig for her har jeg hørt litt ymse..) men spesielt med tanke på Spania hvor det vil bli flere dukkerter iløpet av en dag,  er jo engangs-bleier det mest praktiske.

Sist researh, for ca. et år siden, stagnerte det da Huggies sin 18kg + forsvant fra markedet, både her til lands og i utlandet. Kikket også når vi var i Spania i de største varemagasinene hvor det var godt utvalg, men neida, stoppet på 18 kg. der også 😦 Snakket litt med noen andre mammaer, div. helsehus og apoteker samt så klart Behandlingshjelpemidler, uten at vi kom noen særlig vei.

Så nå tar jeg opp kampen atter en gang, og siden Emily har så mange kreative og erfarne blogg-følgere, spør jeg dere:

Er det noen av dere som vet hvor vi kan få kjøpt engangs badebleier til store barn? Tips og råd taes imot med stor takk! Enten her eller på facebook ❤

For kaldt i vannet i Norge så her kan Emily kose seg i vogna, hvertfall enn så lenge...Men snart skal hun uti den spanske varmen og vannet!

For kaldt i vannet i Norge så her kan Emily kose seg i vogna, hvertfall enn så lenge…Men snart skal hun uti den spanske varmen og vannet! Her koser hun seg på fantastiske Rørestrand i helgen!

2 thoughts on “Trenger tips om badebleier!

 1. Hei Åshild. Har fulgt bloggen din siden du startet den, men aldri kommentert. Du skriver så godt om Emily og resten av familen❤️
  Jeg googlet litt rundt og kom over den amerikanske siden : http://www.northshorecare.com/swimmates-disposable-bowel-containment-swimwear.html
  Usikker på om den minste størrelsen blir for stor, men tenkte den var verdt å se på😊

  Ser ut som de sender overalt og hvis du ber om rask levering så kommer den nok i god tid hvis det er aktuelt. Den raskeste leveringen jeg har opplevd fra USA er 48 timer og det var ikke ekspress.

  Håper dere finner ut av det og får en flott sommer☀️☀️

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s