Vær med på «Giveaway» fra Emily`s blogg!

Back_to_school_large_w32-_1_

Ja du leste riktig, i samarbeid med Polarn O. Pyret nettbutikk, så har Emily og jeg nå en GIVEAWAY 🙂 Vi var jo så ydmykende heldig å komme på 3. plass i Årets Mammablogg tidligere i år, da vant Emily bl.a. et gavekort i nettbutikken http://www.polarnopyret.no/

Så spurte Polarn O. Pyret om vi kunne samarbeide litt i høst, og nå har to av  Emily`s følgere mulighet til å vinne et gavekort hver à kr. 300,- Kommende uke har nettbutikken også «3 for 2» på alle bukser, og det passer sikkert bra spesielt med tanke på dere som har barn i barnehage-og skolealder?! 🙂 Vi er veldig fornøyde med kvaliteten på det vi har kjøpt derfra, myke og behagelig klær som barna trives i. Klær skapt for barn, og ikke for «små voksne». Eller enda bedre som nettbutikken selv beskriver sine «smarte klær» på deres nettside:

Smarte barneklær for all slags vær! Helt siden vi designet vår første stripete genser i 1976 har vi jobbet etter samme tanke: barn trenger klær som de kan leke i. Vi har slitesterke, vanntette, vindtette, bevegelige klær, og jakker, bukser og parkdresser med farger og mønster som barn elsker. Klærne er av høy kvalitet og er skapt for å gå i arv. Det er klær som varer.

Våre ski- og skalljakker til barn er ekstra slitesterke, lette å bevege seg i, har 360-graders refleks, myk beskyttelse i krage og ved hals, teipede sømmer, justerbar midje, avtakbar hette og for-bøyde albuer og knær.

Alt du trenger å gjøre er å kommentere her på bloggen, så foretar Emily og jeg en trekning førstkommende tirsdag kveld 🙂

Det skader heller ikke med noen «likes» (trykke stjerne) under innlegget, men det er såklart kommentarene vi får trukket fra.

Tvi-tvi og god lørdagskveld til alle Emily`s følgere 🙂

Emily har vært på 1 døgns avlastning hos beste Nina og familien <3 Lykke å få et slikt bilde tikkende inn på mobilen, jenta som vet å kose seg på gresset!

Emily har vært på 1 døgns avlastning hos beste Nina og familien. Lykken er å få et slikt bilde tikkende inn på mobilen! Det er jenta si som vet å kose seg på gresset!

25 thoughts on “Vær med på «Giveaway» fra Emily`s blogg!

 1. Wow, sååå gøy 🙂 er klart vi vil være med på en give away… Godt å høre dere har kost dere i ferien, må dere fortsatt ha en strålende helg 😉 💖 Klem fra Susanne

  Likt av 1 person

 2. Fortsett en glede å se at jenta deres har det så bra. Synes forresten at bildene de siste måneden er fantastisk, en jente som virkelig koser seg fordi hennes familie gjør alt som er mulig for henne. En varm klem til dere ❤

  Likt av 1 person

 3. Nye klær til min lille pjokk hadde vært topp👍 Kommenterer ikke mye, men følger ivrig bloggen og tar den med i arbeidet mitt på en spesialskole, både med tips til aktiviteter og som en ydmyk påminnelse i møtet med foreldrene til elevene mine. Takk for alt du deler.

  Likt av 1 person

 4. Alltid fint å lese bloggen og ikke minst se herlige bilder av lillegull💖Det er en super måte å få fulgt med Emily når det går litt tid mellom besøkene.

  Likt av 1 person

 5. Blir gjerne med på Giveaway👍 må innrømme at jeg er ikke den som har mest erfaringer med klær fra Polarn og pyret, så det hadde jo vært spennende å prøve😃 ja takk til gavekort😃

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s