Emily har fått projector!

20150824_192011Emily som er svaksynt elsker spesielt alt med lys, bevegelser og blinking. Det er både stimulerende, lærende og utviklende.  Det siste tilskuddet i hennes «hjelpemiddel-verden» er projector fra Amajo. Lykke! På veggen her ser dere sommerfugler, så har hun to «hjul til»: et med fisker og et med «sterke farge-klatter». Når Victoria og jeg nå tok bildene så valgte vi «stille instilling» på projectoren slik at motivet står stille. Er det ikke det vakreste sommerfuglbildet?!

Når Emily skal ha en stimulerende aktivitet så lar vi den surre og gå litt, og hun ser enten sommerfugler, fisker eller fargeklatter som «flyr» i en sirkel på den lilla veggen. Denne veggen er bevisst «udekorert», nettopp med tanke på at en dag ville Emily og mamma`s drøm om projector gå i oppfyllelse.

Nå har hun både boblerør, lystråder og projector – og litt beskjedent vil jeg si at hun har fått et herlig sansehjørne på sitt eget nye rom ❤

Om noen av dere spesielt interesserte trofaste følgere har spørsmål rundt dette med større sanseprodukter, send meg en mail eller kommentar så bistår jeg gjerne om jeg kan! Og om noen av dere følgere som har barn som allerede har sanseutstyr, tar jeg gladelig imot alle tips og råd!

20150824_191953

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s