Fredagens meny fra Adams Matkasse var: Taco i hjertesalat med avakado, ris og friske grønnsaker!
Ingredienser: avakado, basmatiris, hjertesalat, kjøttdeig, ruccola, rød paprika, økologisk mais.
Tilgjengelig på vårt eget kjøkken: olivenolje, paprikakrydder, spisskummen og vann.
Denne fredagen ble det langt ifra den vanlige tradisjonelle taco`n. Langt også fra min «hjemmelagde» taco jeg har lagt min elsk på det siste året. Det er noe med det, når man først har begynt å lage mer taco og tilbehør fra bunnen av, så er det liksom litt kjipt å gå tilbake til «first price» tortillas og ferdigprodusert salsa for å nevne noe…
Victoria lurte fælt på om vi ikke kunne ha mer ingredienser da. Mer grønnsaker. Og hvor i all verden var «skjella?!»
Men som det smakte! Med kjøttdeig krydret med paprika og spisskummen, sammen på en seng av ris, paprika, tomater, mais og det oppå en hjertesalat: HIMMELSK GODT ❤
Og vips, så var også taco`s godt for ei som ikke kan ha gluten! Rebecca laget også i tillegg en guacamole (slik vi pleier og som det også stod forslag om som «ekstratips» fra Adam) og den ble veldig god også uten rømme!
Terningkast: 6 fra hele familien! Og etter en travel uke så var også endelig «nesten hele familien» (Nikita er jo i usa) samlet til middag. Det har vært så hektisk og alle har vært hjemme til ulike tider. Nå fikk vi nytt middagen sammen ❤
Husk å gå inn på Adams Matkasse for mer info om dere ønsker å teste ut en uke, velg rabattkode BLOGG_AASHILD og dere får 20% rabatt samt en gratis fruktkasse ved første levering. (gjelder kun nye kunder) Sjekk først om de leverer i deres område HER
PS. Alle innleggene i denne omgang om Adams Matkasse er «sponset» i den forstand at vi har fått prøve ut en ukes levering «fri-for matkassen» 🙂 Tusen takk for samarbeidet!