Verdens beste Mimmi!

Snart på vei hjem fra Mimmi`s bursdag sent fredag kveld

Snart på vei hjem fra Mimmi`s bursdag sent fredag kveld

Lørdag fylte verdens beste Mamma og Mimmi hele 81 unge spreke år! Tenk at det allerede er et år siden vi feiret hennes fantastiske 80 år!

Ungdommelige Mimmi serverte pizza fra Pizzanini, med påfølgende deilige kaker etterpå. Og såklart hadde hun bakt masse selv de lekreste kaker! Og noe av det viktigste er jo at de i tillegg smaker fortreffelig!

Bare elsker mandelkaka med sjokoladekrem, Rum-kaka med sjokoladekrem og den luftige forfriskende marsipankaka! Det ble fullt hus med barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn selv om flere var bortreist. Stort også at vi fikk hentet vår kjære Pappa og Ofa hjem, selv om han dessverre røret en del.

Fikk dessverre ikke prioritert å ta så mange bilder, da det gikk litt i ett den kvelden ❤ Emily var i ganske fin form, litt urolig mot kvelden men det er jo ikke så uvanlig.

Tror hun blundet litt av i bilen på vei hjem, der hun «lå» ferdig stelt for kvelden i pysjen sin. En tradisjon jeg har holdt fast ved fra de store var små. Da gjør det ikke noe at enkelte kvelder blir litt senere enn andre ❤

Hipp hurra for deg Mimmi! Vi er veldig glade i deg og du betyr mer for meg og jentene enn jeg noen gang kan få sagt ❤

20150905_212351 20150905_212308 20150905_212306  Ikke lett å ta klare bilder med mobilen med ei aktiv 5 åring for å si det sånn! Men disse ble de beste! Synd jeg ikke fikk tatt bilde av de lekre pyntede kakene! Next time!

20150905_212244

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s