Magiske musikk-øyeblikk

20150910_174129

Bjellekransen er en sikker slager på Emily`s faste musikktime hver torsdag ettermiddag på Kulturskolen! I dag var hennes fjerde time, og jeg må si at vi storkoser oss! Litt utålmodig i små øyeblikk siste 15 minuttene, men det snudde fort ved litt dans med rullestolen! ELSKER krabatstolen hennes 🙂

Det ble selv i dag noen korte-små-magiske musikk-her-og-nå-øyeblikk som mor lever lenge på! Herlige jenta mi!

Se hvor klar Lillegull er for musikktimen mens vi venter på at det er vår tur (og sjekk ut den fine mørkrosa «nettet» hun fikk velge seg ut sist gang hun var på Kulturskolen)

20150910_173046

Men Emily og jeg lurte veldig på hva bilen ved siden av oss tenkte på, da de parkerte der etter oss…?

20150910_180829

Her var det ikke MNYE PLASS for Emily og meg å komme forbi, åpnet opp skyvedøren og svinge setet hennes ut… (Emily`s bil er den lyse)

Vi får unnskylde den sorte bilen (som også var handikap-bil) med at de tenkte at brukeren i denne bilen bare brukte rampen og ble kjørt inn i sin rullestol, for så å bli festet i den samme rullestolen under kjøring også…Men vi er ikke helt der enda (men kommer nok fortere enn man tenker)

Det verste er jo når noen parkerer helt tett inntil bak, for DA kommer man ingen steder… Det står «advarsel» i form av et klistremerke på vinduet bak om å holde avstand, men hvem leser da det…

Jeg stod igjen med to alternativer: enten plassere Emily «et trygt sted» på p-plassen mens jeg rygget bilen ut eller «lure» henne inn fra andre siden. Det ble såklart sistnevnte. Kan ikke anbefales med tanke på rygg og armer, men alt går jo!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s