Det perfekte y-beltet

20150917_211244 20150917_181437

20150917_181423For spesielt interesserte: sjekk ut denne nye fine skrittselen m/Y-belte som Emily nylig har fått. Takket være ei utrolig service-minded kontaktperson vi har hos et av hjelpemiddelfirmaene, så fikk vi søkt på en slik en stund før sommeren. Nå er den endelig her og vel innstallert i første omgang i begge x-panda stolene hennes. (har både en i barnehagen og en hjemme)

Problemet til Emily ofte er at hun «sklir ut av posisjon» før vi rekker å feste henne ordentlig. Da hun er så aktiv! Denne skrittselen er mye enklere å feste og man får det ganske så tight! MYE MYE bedre enn det tradisjonelle hoftebelte uten skritt sele.

Så til dere der ute som har barn med spesielle behov hvor dette er et problem, enten i vogn, rullestol eller andre hjelpemidler: sjekk ut art.nr. 169771 Skrittsele m/y-belte R82 hos Etac as.

Hurra for hjelpemidler! Noen ganger blir man veldig frustrert av både små og store «duppe-dingser» i hjelpemiddelverden. Spesielt når systemet går tregt og det tar votter og vinter før vedtak er på plass…Da ønsker man iblant at man kunne fått tak i dette på «Rema» liksom nede i gata. Men – når det kommer, og når det fungerer, smått eller stort, ja da er det LYKKE 🙂 og Og heldige vi som bor i Norge! Etter vi fikk Emily, så betaler vi gladelig vår skatt ❤

En glad nyhet også i dag at vogna som har vært på service i 6 uker (!) mest sannsynlig kommer til oss en av de første dagene til uka. Krysser fingrene for det nå, de har vært ekstra hjelpsomme på hjelpemiddelsentralen og ringer meg minuttet den kommer inn døra hos dem. For vi sliter litt uten vogna, men det ser mye lyserer ut i dag enn i går på den fronten, så det skal nok ordne seg :-)Vi reiser nemlig om en uke til England på MPEI Treff, det gleder vi oss VELDIG TIL 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s